artooro 0 Napisano Kwiecień 13, 2016 na alledrogo jest http://allegro.pl/mocowanie-tablicy-evotech-ducati-monster-696-i6101331461.html na zdjęciach widać oryginalne kierunki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Kwiecień 13, 2016 Rozsądnie byłoby zapłacić jakieś 300-350 zeta. Ale w tej cenie ciężko jest kupić coś solidnego. Ten tu wydaje się być idealny. Póki co cieszę się kominami - ogon za chwilę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariszon 2 Napisano Kwiecień 13, 2016 A taki?https://www.puig.pl/fender_eliminatory/pozostale_marki/ducati/fender_eliminator_puig_do_ducati_monster_696_08-14-p633.html Sam się do niego przymierzam bo wydaje się rozsadna opcja. Chciałem założyć takie, ale niestety Polska rejestracja jest za duża :/http://images0.revzilla.com/product_images/0049/6751/competition_werkes_fender_eliminator_kit_ducati_monster7961100_zoom.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artooro 0 Napisano Kwiecień 13, 2016 Puig mam ja i niestety ori kierunki nie pasują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wujek 0 Napisano Lipiec 27, 2016 napisalem do Torunia czy maja termy no i zabawa kosztuje niecale 6K...kupno czegos do 3 tys wchodzi w rachube, ile moze strojenie kosztowac? i gdzie to robia? w poznaniu znajde kogos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yurek 1 Napisano Lipiec 27, 2016 Takie coś na allegro wisi: http://allegro.pl/wydech-leo-vince-ducati-696-797-1100-i6354158860.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artooro 0 Napisano Lipiec 27, 2016 Takie coś na allegro wisi: http://allegro.pl/wydech-leo-vince-ducati-696-797-1100-i6354158860.html jedna strona wgnieciona, druga spawana :( ale kuszą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Lipiec 27, 2016 napisalem do Torunia czy maja termy no i zabawa kosztuje niecale 6K... kupno czegos do 3 tys wchodzi w rachube, ile moze strojenie kosztowac? i gdzie to robia? w poznaniu znajde kogos? 250 euro + vat PL - z Poznania masz w sumie blisko do mnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wujek 0 Napisano Lipiec 28, 2016 dobra to ktory wydech aby byl gleboki bass a nie pierdzial jak ryzowy civic :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artooro 0 Napisano Lipiec 28, 2016 (edytowany) Choruję na Mivv Suono, brzmi, przynajmniej na yt świetnie Edytowano Lipiec 28, 2016 przez artooro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Lipiec 28, 2016 O jakość Mivva zapytaj Martiniego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artooro 0 Napisano Lipiec 28, 2016 A co, lipa? Odkupię w cenie złomu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wujek 0 Napisano Lipiec 29, 2016 jedno co zauwazylem, to wiekszosc akcesoryjnych ma ksztalt walca a oryginaly czy termy sa stozkowe wiec linia miedzy zadupkiem a wydechem jest rownolegla. Dajac cos innego robi sie szpara poszerzajaca sie ku tylowi. slabe to :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Sierpień 1, 2016 Wszystko kwestia budżetu. Jeśli mieszczą się w nim produkty SCProject to polecam. Mają chyba 4-5 modele do 696/796. Niewiele tego instaluje się w Ducatach a dla mnie to spory plus. Możesz je zamówić bezpośrednio na ich stronie choć ja polecam EuroRidera, który pomógł mi w zakupie tych kominów. Nie sugeruj się też filmikami z Youtuba. Moim zdaniem nie oddają nawet 30% tego co słyszymy na żywo i to zarówno czy dźwięk się nam podoba czy nie. Gdzieś po głowie chodziły mi jeszcze produkty Arrowa ale, że trochę tego lata na motocyklach różnej maści - ostatecznie padło na SC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BulGS 0 Napisano Listopad 20, 2016 Wszystko kwestia budżetu. Jeśli mieszczą się w nim produkty SCProject to polecam. Mają chyba 4-5 modele do 696/796. Niewiele tego instaluje się w Ducatach a dla mnie to spory plus. Możesz je zamówić bezpośrednio na ich stronie choć ja polecam EuroRidera, który pomógł mi w zakupie tych kominów. Nie sugeruj się też filmikami z Youtuba. Moim zdaniem nie oddają nawet 30% tego co słyszymy na żywo i to zarówno czy dźwięk się nam podoba czy nie. Gdzieś po głowie chodziły mi jeszcze produkty Arrowa ale, że trochę tego lata na motocyklach różnej maści - ostatecznie padło na SC. Który model SC wybrałeś? Stroiłeś moto pod wydechy? Też za mną SC chodzą, zastanawiam się nad GP-TECH Silencers ale zastanawiam się czy nie za chude albo Oval Silencers, cena podobna 680 euro. Jesteś zadowolony z swoich wydechów? Też jakoś nie chce to co wszyscy czyli termosy, ostatnio na ebay termosy u germana używki ładne w karbonie za 1300 zł były, prawie kupiłem bo cena kusiła, ale niestety nie podobają mi się więc odpuściłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Listopad 21, 2016 Kupiłem właśnie GP-Techa Silencers i zarówno z wyglądu jak i brzmienia jestem bardzo zadowolony. Nie stroiłem jeszcze moto pod kominy mam to w planach. Póki co wleciał filtr K&N - taka sugestia serwisu. Zdjęcia moich wydechów masz w tym temacie w zakładce wyżej. Dla mnie to był wybór idealny - mało ich w Ducati, brzmią z dbkillerem i bez świetnie. Instalacja trwa godzinkę. Trzeba uważać jedynie na demontaż dbkillera - ma krótką śrubę. W sumie po ich zakupie dostałem nowe moto. Po prostu polecam !!! Jeśli nie chcesz kupować ich sam możesz zamówić przez salon Ducati EuroRider u Marcina. Procedura ta sama co ze strony producenta ale jakby nie było salon bierze na siebie problem realizacji zamówienia. Moje przyszły w nie całe 3 tygodnie :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
demol 0 Napisano Kwiecień 19, 2017 Ile wyszedł Ciebie ten wydech ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Kwiecień 19, 2017 (edytowany) Cenę masz na stronie producenta i tyle wychodzi - ile wyszedł wtedy dokładnie nie pamiętam - kwestia kursu euro Edytowano Kwiecień 19, 2017 przez Kwinto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach