Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Kwinto

Wydechy akcesoryjne do 696

Polecane posty

Rozsądnie byłoby zapłacić jakieś 300-350 zeta. Ale w tej cenie ciężko jest kupić coś solidnego. Ten tu wydaje się być idealny. Póki co cieszę się kominami - ogon za chwilę.   

napisalem do Torunia czy maja termy no i zabawa kosztuje niecale 6K...
kupno czegos do 3 tys wchodzi w rachube, ile moze strojenie kosztowac? i gdzie to robia? w poznaniu znajde kogos?

napisalem do Torunia czy maja termy no i zabawa kosztuje niecale 6K...

kupno czegos do 3 tys wchodzi w rachube, ile moze strojenie kosztowac? i gdzie to robia? w poznaniu znajde kogos?

250 euro + vat PL - z Poznania masz w sumie blisko do mnie..

dobra to ktory wydech aby byl gleboki bass a nie pierdzial jak ryzowy civic :P

Choruję na Mivv Suono, brzmi, przynajmniej na yt świetnie

Edytowano przez artooro

jedno co zauwazylem, to wiekszosc akcesoryjnych ma ksztalt walca a oryginaly czy termy sa stozkowe wiec linia miedzy zadupkiem a wydechem jest rownolegla. Dajac cos innego robi sie szpara poszerzajaca sie ku tylowi. slabe to :(

Wszystko kwestia budżetu. Jeśli mieszczą się w nim produkty SCProject to polecam. Mają chyba 4-5 modele do 696/796. Niewiele tego instaluje się w Ducatach a dla mnie to spory plus. Możesz je zamówić bezpośrednio na ich stronie choć ja polecam EuroRidera, który pomógł mi w zakupie tych kominów. Nie sugeruj się też filmikami z Youtuba. Moim zdaniem nie oddają nawet 30% tego co słyszymy na żywo i to zarówno czy dźwięk się nam podoba czy nie.

Gdzieś po głowie chodziły mi jeszcze produkty Arrowa ale, że trochę tego lata na motocyklach różnej maści - ostatecznie padło na SC.      

Wszystko kwestia budżetu. Jeśli mieszczą się w nim produkty SCProject to polecam. Mają chyba 4-5 modele do 696/796. Niewiele tego instaluje się w Ducatach a dla mnie to spory plus. Możesz je zamówić bezpośrednio na ich stronie choć ja polecam EuroRidera, który pomógł mi w zakupie tych kominów. Nie sugeruj się też filmikami z Youtuba. Moim zdaniem nie oddają nawet 30% tego co słyszymy na żywo i to zarówno czy dźwięk się nam podoba czy nie.

Gdzieś po głowie chodziły mi jeszcze produkty Arrowa ale, że trochę tego lata na motocyklach różnej maści - ostatecznie padło na SC.

Który model SC wybrałeś? Stroiłeś moto pod wydechy? Też za mną SC chodzą, zastanawiam się nad GP-TECH Silencers ale zastanawiam się czy nie za chude albo Oval Silencers, cena podobna 680 euro. Jesteś zadowolony z swoich wydechów? Też jakoś nie chce to co wszyscy czyli termosy, ostatnio na ebay termosy u germana używki ładne w karbonie za 1300 zł były, prawie kupiłem bo cena kusiła, ale niestety nie podobają mi się więc odpuściłem.

Kupiłem właśnie GP-Techa Silencers i zarówno z wyglądu jak i brzmienia jestem bardzo zadowolony. Nie stroiłem jeszcze moto pod kominy mam to w planach. Póki co wleciał filtr K&N - taka sugestia serwisu. Zdjęcia moich wydechów masz w tym temacie w zakładce wyżej. Dla mnie to był wybór idealny - mało ich w Ducati, brzmią z dbkillerem i bez świetnie. Instalacja trwa godzinkę. Trzeba uważać jedynie na demontaż dbkillera - ma krótką śrubę. W sumie po ich zakupie dostałem nowe moto. Po prostu polecam !!! Jeśli nie chcesz kupować ich sam możesz zamówić przez salon Ducati EuroRider u Marcina. Procedura ta sama co ze strony producenta ale jakby nie było salon bierze na siebie problem realizacji zamówienia. Moje przyszły w nie całe  3 tygodnie :mrgreen:       

Cenę masz na stronie producenta i tyle wychodzi - ile wyszedł wtedy dokładnie nie pamiętam - kwestia kursu euro

Edytowano przez Kwinto

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.