Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
kaaspar

Może ktoś zna te motocykle Ducati 749

Polecane posty

Jako ze nie udalo sie zakupic tej 999 z ogloszenia,a apetyt na Ducati rosnie  moze rozszerze krag poszukiwac.Zna ktos te motocykle, może o nich cos napisac,

http://olx.pl/oferta/ducati-749-testastretta-2005-termignoni-748-848-monster-CID5-IDbc02T.html#949b6ee8c8

http://olx.pl/oferta/ducati-749-dark-2006r-30500km-polift-999-848-CID5-IDdHSWr.html#949b6ee8c8

http://olx.pl/oferta/ducati-749-bip-CID5-IDdy88n.html#949b6ee8c8

A może ktos z Forum ma cos na zbyciu 748 tez może byc.........:-)

Serdecznie pozdrawiam i z gory dziekuje.

[email protected]

Dodam ze tak na moje oko ten pierwszy na 100% malowany (gdzie tam w Ducati takie bur....ne zolte wstawki na czasze), ale nie wiadomo czy caly czy kawalek,ten drugi tez po "przygodach" i z popekanymi owiewkami i obtarciami a cena .....kosmos.Ale moze ktos zna te moto lub wlascieli to poprosze i jakies info.Dziekuje.

Edytowano przez kaaspar

Jak cena kosmos to lepiej nie, W trzecim za to unikalny kolor ramy i zaciski takie jakby od monstera  :)

Edytowano przez arachnia

cena w/g mnie spoko, na pewno brałbym pod uwagę na miejscu zainteresowanego,zdecydowanie lepiej brać od osoby pewnej,klubowicza,gdzie możemy ustalić przeszłość i serwisowanie.

czasem lepiej dopłacić parę złotych za spokojny sen, to moje zdanie.

sam kupiłem pierwszego ducata z forum i do dziś żałuję, że się z nim rozstałem, chciałbym aby moje 848 tez znalazło nabywcę w klubie.

Jeśli to jest cena kosmos to jak chciałeś 999 kupić?

Ano chcialem ..........jak gosc sie czul dobrze to 9-tki kosztowaly 14,300 + rejestracja, jak sie poczul gorzej ..........18 600.To tyle w temacie ile mam a ile moge miec,a ile chce wydac.Lewa....

Spoko, rozumiem że chcesz kupić byle co byle taniej, ale ze względu na fakt że ktoś ma wartościowy motocykl i chce za to odekwatnych pieniędzy to wg Ciebie powód by go obrażać? Ze niby się źle czuje? Póki co to sobie świadectwo wystawiłeś.

Hm.........to zupelnie nie na temat, ale pociagne te dyskusje,bo jest interesujaca,przypomne ze to Ty Kolego piszesz troche sprzeczne rzeczy, a mianowicie ze: ja chce kupic tanio (14,300zl) "byle jaki motocykl",  ale jak ten sam motocykl w trakcie trwania rozmow nad jego zakupem, okazuje sie nagle ze jest "sprzedany",a chwile pozniej wyskakuje za cene 18 600, to juz jest dla Ciebie "wartosciowy motocykl" za "adekwatne pieniadze".choc to caly czas TEN SAM MOTOCYKL !!...Dosc osobliwe rozumowanie przyznam, choc nadmieniam, ze dla mnie moze chciec i 3 miliony, ja juz z niego zrezygnowalem.Dla mnie  ktos, kto obiecuje podeslac  wiecej danych na temat motoru i robi taka volte.moze czuc sie niespecjalnie, przynajmniej z mojego punktu widzenia,ze robi takie rzeczy...........:-)tak sie tylko domyslam.A czy przed czy po,(sie czuje) nie mnie  w to wnikac.........:-) 

Pozdrawiam lewa

kaaspar musisz zrozumieć, że chcemy Ci pomóc. Może czasem w bardzo specyficzny sposób, ale zawsze chodzi o to, żeby nie wtopić z zakupem.

Nie wiemy skąd jesteś bo nie podałeś tego w profilu. Jeśli z okolicy Warszawy, to uwierz, że czasem warto być w dobrych relacjach z Theodorem :)

LEWA

Doskonale rozumiem nie zyje w prozni,sa dwa Fora na jakich to ja doradzam...........:-) wiec rozumiem i dziekuje, chce byc w dobrych stosunkach ze wszystkimi ..........:-) na nikogo sie nie obrazam, ani nikogo nie obrazam,pisze jak bylo z tymi 9-tkami, wnioski niech kazdy wyciagnie sam.

Ale tez nie chcialbym (i chyba nikt by nie chcial) byc postrzegany poprzez ilosc gotowki jaka posiadam..........:-) i jaka chce wydac bo i Ci mniej zamozni maja prawo do marzen..........:-) .Wiem, Ducati = wydatki,przerabialem to, jezdzilem juz Monsterami (3 sztuki) i SS 750,ale apetyt rosnie w miare jedzienia i marzenia tez,czyz nie???Tyle w temacie "pobocznym" jak ktos ma cos ciekawego czekam na oferty.....:-).Pozdrawiam Lewa.........

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.