mpo 0 Napisano Marzec 9, 2016 Cześć :) Jak w temacie, poszukuję plastikowego elementu za siedzeniem popularnie zwanego bobrzym ogonem. Wiem że wielu z Was często się go pozbywa, dlatego szukam dawcy. Niestety mój został poturbowany na parkingu w bliżej nieokreślonych okolicznościach, przez co kierunkowskaz wisi na kablach jak nietoperz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buell Napisano Marzec 9, 2016 Cześć :) Jak w temacie, poszukuję plastikowego elementu za siedzeniem popularnie zwanego bobrzym ogonem. Wiem że wielu z Was często się go pozbywa, dlatego szukam dawcy. Niestety mój został poturbowany na parkingu w bliżej nieokreślonych okolicznościach, przez co kierunkowskaz wisi na kablach jak nietoperz. na pewno chcesz go miec? oddalbym Ci swoj, ale po skroceniu tylu go po prostu wyrzucilem :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Marzec 9, 2016 Wrzuć to do "garażu" będzie i prawidłowo a może i skuteczniej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Marzec 9, 2016 ja mam metalowy jakiś, wraz z aluminiowym mocowaniem tablicy, ale na 3 śruby więc nie wiem czy będzie pasował.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mpo 0 Napisano Marzec 9, 2016 Wrzuć to do "garażu" będzie i prawidłowo a może i skuteczniej ;) Dzięki, wrzucone :) ja mam metalowy jakiś, wraz z aluminiowym mocowaniem tablicy, ale na 3 śruby więc nie wiem czy będzie pasował.. To chyba inny element. Wrzuciłem w garażu fotkę, możesz porównać: https://docpoland.com/garage/ogloszenie/1119-bobrzy-ogon-do-monstera-620-ie-2004/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wretched 0 Napisano Marzec 9, 2016 Przy okazji skracając ogon korzystacie z jakiegoś gotowego mocowania tablicy i kierunków czy jakieś rzemiosło się dobrze sprawdzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mpo 0 Napisano Marzec 21, 2016 Są gotowe zestawy chociaż to głównie kawałek pogiętej blachy więc niektórzy próbowali domowych produkcji i to też dawało radę. Jest kilka wątków na forum, no i jeszcze youtube dysponuje sporą kolekcją po wpisaniu "tail chop". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach