slomek23 0 Napisano Marzec 14, 2016 Ponieważ cisza w eterze zaczynam. Świetna walka na Philip Island i znakomita postawa Chaza Daviesa. Ducati dobrze sie przygotowało. W ostatni weekend 4 i 3 liczę na walkę o mistrza mimo, ze będzie cieżko. Kawa i Honda są bardzo mocne ale trzymam kciuki za Ducati. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Marzec 15, 2016 (edytowany) Gulianio i Davis dobrze się gonili ;) Drugi wyglebił teraz, pierwszy w Australii ;) Już prawie w SP się zderzyli. Kentucky Kid szału nie robi, a Van Den Mark pięknie się spalił na starcie ;) Edytowano Marzec 15, 2016 przez maniujr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 15, 2016 Nie wiem, o czym Wy piszecie... przewiduję kolejną ciulnię z grzybnią :cry: ....czy to kwestia motocykla, czy człowieka, to już drugorzędna sprawa... Mistrzem będzie tak nielubiany przeze mnie Rea .... ot co.... :-| :thumbdown: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterYoda 6 Napisano Marzec 15, 2016 wyścig zdominowały Kawy i to nie była kwestia mocy czy top speed, bo Honda miała najlepszy wynik. One po prostu dobrze sa zestrojone. Niemniej kibicuję swoim i brawo za dobrą postawę, zarówno na PI jak i ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomek23 0 Napisano Marzec 17, 2016 Prawda, ale w Australii wszyscy jechali w sznurku, także kawa wcale nie była znacznie lepsza. W Tajlandii były świetnie zestrojone. Zobaczymy co będzie dalej, ale na pewno tak łatwo kawy nie zdobędą tytułu. Spodziewałem się lepszego występu po yamasze, zwłaszcza, że w testach im dobrze szło. Kolejne rozczarowanie to Brookes, który rozwalił BSB w ubiegłym sezonie a tu nic nie pokazuje. Kentucky boy też szału nie robi. Mam wrażenie, że Van der Mark trochę dojrzał jako kierowca i już tak nie ryzykuje. Osobiście trzymam kciuki za Daviesa, mam nadzieję, że w następniej rundzie w końcu stanie na najwyższym stopniu podium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jackvboom 0 Napisano Marzec 18, 2016 (edytowany) Myslę, że w tym roku ducati pokaże pazury Edytowano Marzec 18, 2016 przez Jackvboom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Marzec 19, 2016 No i Ducati pokazało - wczorajsze wyniki treningu przed Grand Prix Kataru: 1 Andrea Iannone Ducati Team 1:55.0882 Andrea Dovizioso Ducati Team +0.1793 Marc Marquez Repsol Honda Team +0.2694 Jorge Lorenzo Movistar Yamaha MotoGP +0.6755 Valentino Rossi Movistar Yamaha MotoGP +0.7406 Pol Espargaro Monster Yamaha Tech3 +0.7627 Bradley Smith Monster Yamaha Tech3 +0.8128 Cal Crutchlow CWM LCR Honda +0.8439 Aleix Espargaro Team Suzuki Ecstar +0.87510 Nicky Hayden Aspar MotoGP Team +0.879 Start MOTOGP w niedzielę - POLSAT SPORT NEWS godz. 13.50 rozgrzewki, godz. 17.20 wyścigi MOTO 2 godz 19.00 wyścig tych najszybszych :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Marzec 19, 2016 No i Ducati pokazało - wczorajsze wyniki treningu przed Grand Prix Kataru: 1 Andrea Iannone Ducati Team 1:55.088 2 Andrea Dovizioso Ducati Team +0.179 3 Marc Marquez Repsol Honda Team +0.269 4 Jorge Lorenzo Movistar Yamaha MotoGP +0.675 5 Valentino Rossi Movistar Yamaha MotoGP +0.740 6 Pol Espargaro Monster Yamaha Tech3 +0.762 7 Bradley Smith Monster Yamaha Tech3 +0.812 8 Cal Crutchlow CWM LCR Honda +0.843 9 Aleix Espargaro Team Suzuki Ecstar +0.875 10 Nicky Hayden Aspar MotoGP Team +0.879 Serio? :) Chyba jesteśmy rok do tyłu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Marzec 19, 2016 późna pora i kolejne piwo to nie jest dobry zestaw do wpisów na forum faq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jackvboom 0 Napisano Marzec 19, 2016 Trening pokazał mniej więcej na co stac zawodników, zobaczymy co będzie w niedziele.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomek23 0 Napisano Marzec 19, 2016 Ducati były bardzo szybkie. NIesamowitą robotę zrobiło suzuki. Wg mnie będzie grupa 6 zawodników jechała. Na początku na pewno w grupie ponieważ opony się rozgrzewają 4-6 kółek. Potem powoli zacznie się klarować stawka z Lorenzo, Markiem, Rossim i teraz pytanie Vinialesem, Iannone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jackvboom 0 Napisano Marzec 20, 2016 Ducati miało niezła prędkosc maksymalną, ale minimalnie traciło w ciasnych zakrętach.. zostało kilka godzinek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Marzec 20, 2016 Dobry wyścig. Andrzej I przepałował... Andrzej D dobrze cisnął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 20, 2016 Gwoli ścisłości - uprzejmie uprasza się o zamieszczanie postów i wiadomoci we wlaściwym temacie... W/w dotyczył: MotoGP jakby ktoś miał wątpliwości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 2, 2016 Na Aragornie w pierwszym wyscigu wygrał Chaz Davis na Panigale, dołożył kawasakom 4,5 sekundy.... Bravo Chaz!!!! Mam nadzieję , że jednak będę musiał odszczekać swój sceptycyzm odnośnie Ducati w tym roku :clap: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Kwiecień 3, 2016 o której jest dzisiaj moto gp, bo jakoś w programie tv zrobiło się zamieszanie - jeszcze wczoraj widziałem, że koło 18-19 a dzisiaj zniknęło z polsat sport news Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ples 0 Napisano Kwiecień 3, 2016 Wyścig jest na Polsat sport extra o 21. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Kwiecień 3, 2016 dzięk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 3, 2016 Jedzie Davis... mam nadzieję że kolejne 1 miejsce!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 3, 2016 BRAVO CHAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 3, 2016 W STK 1000 : 1- miejsce Ducati Panigale 2-miejsce- Ducati Panigale :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomek23 0 Napisano Kwiecień 4, 2016 Chaz Davies zrobił istny roz....dol w obu wyścigac. Totalnie poza konkurencją. Dziwne, że Guliano nie poszedł za nim. Kawy jak zawsze w czołówce ale mam nadzieję, że ducat będzie z nimi mocno rywalizował. Chaz wskoczył na II miejsce w generalce. Musi teraz pilnować Rei. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Maj 1, 2016 No i na Imoli, Chaz triumfował, zbliżając się tym samym do Rei w klasyfikacji ogólnej... szkoda, że Guiliamo za nim nie nadążył... ...a występ Polaka żenua... no ale wypowiedziałem się n/t w innym forum... Ja na jego miejscu pierdaknąłbym kaskiem o glebę ze słowami: nie mam talentu na miarę poważnego ścigania, to sobie i innym du...y nie zawracam... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomek23 0 Napisano Maj 2, 2016 Z drugiej strony specyfikacja szkopka była słaba w tej yamasze. Na mokrym sobie niezle radził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Maj 2, 2016 A jak się ta specyfikacja ma do Stocksportów 1000? Czyli co Stocki mocniejsze od Supersuperbika ???? Proszę porównać czasy Stocków i P.Sz. Ja.....mam wielki żal do "naszych ścigantów", że nie podchodzą do całej sprawy racjonalnie - jak się nie ma wyników, na arenie międzynarodowej, to się tam nie pcha...tylko sprawę próbuje się załatwić w inny sposób : np. wystawiając swój własny team ( lub z pomocą innych kolegów ścigantów- którzy wiadomo, że już nic nie osiągną- jak za małe byłyby fundusze..)... to zresztą opisałem w innym forum... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach