Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Polecane posty

Hej,

tak jak w powitalni pisałem przymierzam się do pierwszego Monstera (na swój trzeci motocykl).

bardzo podoba mi się model z tego ogłoszenia, ale zanim wybiorę się ponad 150 km z Krk do Rzeszowa to może rzuciłby ktoś na to okiem i uczulił mnie na poszczególne elementy. jak dla mnie moto wygląda na doskonałe :)

http://sprzedajemy.pl/ducati-monster-620-wtrysk-2004r-oryginal-dodatki-noweopony-i,35790602

zna ktoś może jakiś dobry serwis w Rzeszowie, w którym mógłbym go sprawdzić?

dzięki!

M

Sprawdź na forum Ducati większość Ducacistów jest tam, napewno ktoś go zna.

Wysłane z Monstera LWG

Dziwna odpowiedź Ewelina :)   Chodziło Ci o forum południowców?

A co do motocykla to na pewno dopytałbym o te oryginalne malowanie. Czy naklejka na baku jest naklejona na oryginalny napis ducati, czy to zupełnie nowe malowanie. Czy może faktycznie było takie malowanie w monsterach.

Edytowano przez Redjasper

Dziwna odpowiedź Ewelina :) Chodziło Ci o forum południowców?

A co do motocykla to na pewno dopytałbym o te oryginalne malowanie. Czy naklejka na baku jest naklejona na oryginalny napis ducati, czy to zupełnie nowe malowanie. Czy może faktycznie było takie malowanie w monsterach.

Oj pomylałam sie juz wyjaśniłam na pv

Wysłane z Monstera LWG

dzięki Redjasper - chodzi Ci o odcień czarnego czy o samo logo?

pozdr

Edytowano przez Moderator-5
Na prośbę autora

Cześć wszystkim. Nie chcę zakładać nowego tematu więc się podłączę. Czy ktoś jest w stanie powiedzieć cokolwiek na temat tego egzemplarza? Zdecydowałem, że jak Ducati Monster to tylko 620 póki co. Przebieg ok 70.000 ale przynajmniej jawny, dlatego oferta wydaje się być interesująca i przede wszystkim uczciwa. Jak się V2 trzyma po takim przebiegu jeśli regularnie serwisowana?

http://olx.pl/oferta/ducati-monster-620-CID5-IDfctMw.html#f184782792

Z góry dzięki za sugestie :)

Jeśli był serwisowany , to można obejrzeć , tylko skąd masz wiedze , że był serwisowany skoro to import?? To co Ci powie sprzedający ( a będzie zachwalał) , nie jesteś w stanie potwierdzić z rzeczywistym traktowaniem motocyklach w poprzednich latach.

Znowu ja. Ktoś może oglądał lub miał by możliwość obejrzeć ten egzemplarz? Wisi już trochę czasu co prawda, ale wcześniej kosztował 8k golda więc się zastanawiam.

http://olx.pl/oferta/ducati-monster-600-01r-idealny-stan-CID5-IDbsNUn.html#69d40bca20

To motocykl mojego kumpla.

Jest to jego pierwszy motocykl i z tego co wiem nie miał z nim przygód.

Pozbywa się go, bo chce przesiąść się na GSa, choć jak ostatnio go widziałem stwierdził, że marzy mu się youngtimer typu vfr750.

PW po więcej szczegółów :)

Dzięki serdeczne za odzew. Tak się złożyło jednak, że wczoraj już wpłaciłem zadatek na 620 :3 Aktualnie szukam garażu...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.