Mariszon 2 Napisano Kwiecień 5, 2016 Cześć, nie znalazłem podobnego tematu więc pytam :) Jakie klocki na przód i tył polecacie do 696 2009r? Jazda sportowo-turystyczna :P w planach wizyta na torze. Serwis proponuje mi Galfery, ale nie wiem czy to dobry wybór. Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wretched 0 Napisano Kwiecień 5, 2016 Z własnego doświadczenia zapodaj sobie SBS z serii street excel i daje głowę że będziesz zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Kwiecień 5, 2016 Serwis proponuje mi Galfery, ale nie wiem czy to dobry wybór. Galfery to bardzo dobry wybór! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariszon 2 Napisano Kwiecień 5, 2016 Galfery to bardzo dobry wybór! Nie mówię, że nie jest ;) Po prostu nie mam wiedzy na ten temat dlatego pytam Was. Czytałem, że podobno mocno zjadają tarcze, a jak jest naprawdę to nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Kwiecień 5, 2016 to prawda - twarda mieszanka w Galferach niszczy tarcze dość szybko. Jak przedmówca - SBS-y zakładaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariszon 2 Napisano Kwiecień 5, 2016 Jakiś sensowny sklep z tymi klockami polecicie? Znalazłem jeden gdzie klocki są 70zł droższe niż na Allegro za komplet na przód... Wychodzi na to że do 696 potrzeba: Przód: 706HS Tył: 730LS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Kwiecień 6, 2016 poszło na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Kwiecień 6, 2016 to prawda - twarda mieszanka w Galferach niszczy tarcze dość szybko. zgadza się, galfery szybko wykończyły tarcze brembo, dlatego do kompletu wpadły tarcze wave :) i na nich nie widać takiego zużycia, a mimo że grubsze niż oryginały, to sporo od nich lżejsze - czyli same plusy :D na koniec najlepsze: po zniżkach kumpla zapłaciłem 1260 zł za cały zestaw na przód.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach