strumpfli 0 Napisano Maj 15, 2016 Przejechałem się ostatnio czerwonym SS-em 900 z wydechami Tremi i co mogę powiedzieć.. muszę mieć taki motocykl. Niestety na portalach z ogłoszeniami straszna posucha albo straszne parchy po przygodach z niejednym rowem. Jakie są szanse dostania ładnego SS-a w Polsce? Czy będę musiał sprowadzać z Italii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NastroAzzurro 16 Napisano Maj 16, 2016 ....tu masz za śmieszną kasę w najszybszym kolorze do tego wersja Nuda z termignoni i carbonowym błotnikiem, prawie w oryginale myślę że nie będzie lipa http://olx.pl/oferta/ducati-900ss-super-sport-CID5-IDaviJr.html#4107989d6c albo zacznij od tego www.subito.it lub www.mobile.de (postaraj się uzupełnić swoje konto dodać zdjęcie, miejscowość i cieszyć z dobrodziejstwa tego forum....) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Maj 16, 2016 (edytowany) hehehe ss'y na wymarciu ;) ja od samego patrzenia stwierdzxilem ze musze go miec :D Edytowano Maj 16, 2016 przez blejz23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadzik 0 Napisano Maj 17, 2016 Nooo, i SSy są jak... Jean-Paul Belmondo; takie brzydkie, że aż ładne :) wykciukowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TOMRIDER 1 Napisano Maj 17, 2016 Nie dziwię się że nie ma w czym wybierać. Ceny ofert SS-ów w "bardzo dobrym stanie" są tak niskie ( oczywiście adekwatne do stanu ), że nie ma sensu sprzedawać naprawdę zadbanego egzemplarza ponieważ wszyscy bazują na tych cenach. Ja do dzisiaj mam dylemat czy dobrze zrobiłem sprzedając swojego - ale stało się i niech służy bo poszedł w dobre ręce i wieżę że skatowany nie będzie. Pamiętaj tylko że sprzedających zadbane egzemplarze jest mało więc może załóż osobny wątek - Kupię SS-a, i ktoś z forum podejmie tą trudną decyzję o sprzedaży :think: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Maj 18, 2016 NEVA EVA ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strumpfli 0 Napisano Maj 18, 2016 Żółtego i tak bym nie chciał... :mrgreen: Ktoś zna ten egzemplarz: http://olx.pl/oferta/ducati-ss900-super-sport-900-CID5-IDf3kCX.html#7bde4f6661 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klanik88 6 Napisano Maj 26, 2016 Ten w dębicy to stoi już na olxie z rok albo lepiej.... Więc dziwne że nikt go jeszcze nie kupił. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach