Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

KoziolPrzecinak

SS 900 Nuda z Krakowa

Polecane posty

a więc motocykl nawet tani... ciekawy przebieg... 61000tysi :D

Jak go warszawski serwis sprzedawał miał 59645km, :) nie wydaje Ci się to podejrzane?

zadzwoń zapytaj gościa, o moto, jak długo go ma, ile na nim zrobił, moim zdaniem to coś dziwnego...

na profilu ma kilka moto, handlarz? https://www.facebook.com/profile.php?id=100009147682322&fref=ts

Moto w Krakowie, tablice z warszawy, Motomaniax moto sprzedali do wawy, pytanie czy obecnemu posiadaczowi, czy nie.

Więc po telefonie, gość kupił od kolegi z warszawy, na tor, trochę polatał, moto ma pocące się lagi, stare kapcie, nowy napęd... Więcej nic ponoć nie trzeba naprawiać, lakierowany na żółto we Włoszech.

Edytowano przez martini

Oglądałem tego sprzęta, generalnie słabo. Lekko wężykuje po puszczeniu kierownicy, w zakręcie wrażenie, że jedzie się przegubowym Ikarusem, opony potorowe totalny szrot, może to ich wina, wolałem dalej nie sprawdzać. Prędkościomierz/licznik kilometrów nie działa. Tłumiki oryginalne, ale wybebeszone, brzmi nienajlepiej. Poza tym jakieś wycieki oleju z dołu silnika. Z plusów to właściciel w porządku, cena powiedziałbym adektwatna do stanu. Brak przeglądu technicznego.

Raczej na pewno łożysko główki ramy do zrobienia, wrażenie "zawiasu" w połowie motocykla w łuku to albo opony albo coś większego (wachacz?, łożyska w kołach, nie mam pojęcia). Świeży olej na dole, ale skąd spływał to nie wnikałem.

Edytowano przez strumpfli

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.