Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
gizzy

Wysoka szyba MTS 1200S

Polecane posty

Czy ktoś zakładał wyższą szybę? Jeżeli tak, to jaką poleca, zamiennik Ducati, czy inną? Zastanawiamsię nad Givi.

http://www.givi.it/m/my-motorcycle?step=4&marca=DUCATI&modello=Multistrada%201200%20(15&famiglia=icoSCREEN.eps&incrocio=&id=5146

Wysłane z pośrodku niczego.

Edytowano przez gizzy

poszukaj na forum - kilkukrotnie poruszany temat...

Widziałem i "wylewne" to te opinie nie są :(. To, że mniej dmucha z wyższą szybą to jasne, ale nie ma info o jakości wykonania, czy tak samo podatne na zarysowania nawet paznokciem jak ori, jak się spisują w trakcie jazdy itp itd.

Wysłane z pośrodku niczego.

Ja większą szybę zakładałem tylko z powodu głośności i spełniła moje oczekiwania, a co do pozostałych kwestii, to pedantem nie jestem  i nie zwracam uwagi na te Twoje itd :razz:

Rysiek ma w swojej Multistradzie 1200 S wysoką szybę z USA chyba National Cycles, jest niezniszczalna...

To właśnie dzięki niej tak szybko łapie się pkt. karne.....bo nie czuć jak dmucha, nie zapomnę jak jechałem do pracy na tej Multi patrzę w lewo, patrzę w prawo, wyprzedziłem tak w miarę dynamicznie jakieś 2 auta, znów patrzę pod lasem zajączek, a to sarenka, potem rzut oka na licznik a tam 2.00!!!

Od razu zwolniłem....

Edytowano przez klekot999

Założyłem Givi, o której pisałem wyżej. Pierwszy krótki test drive za mną:

1) ciszej od wiatru (+),

2) garnek mniej lata (+),

3) górna linia szyby w max położeniu na wysokości wzroku dla kierownika 190cm (+/-).

Jakie wrażenie na pośrednim ustawieniu wysokości jeszcze nie wiem, testowałem na 20 km trasie na max wysokiej pozycji.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.