artooro 0 Napisano Sierpień 28, 2016 Hej Po wymianie akumulatora dalej mam problem :( Chyba mam przebicie na cewkach - ktoś już wymieniał alternator w M696? Może ktoś próbował naprawy? Na co zwrócić uwagę podczas ewentualnej wymiany? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Sierpień 28, 2016 odosobniony przypadek. Może nich to spr. jakiś elektryk? masz dwa wyjścia: zakup uzywki przezwojenie tego , ale u kogoś sprawdzonego - masa partaczy jest na rynku , dlatego uważaj komu zlecisz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artooro 0 Napisano Sierpień 28, 2016 nie wydaje się to jakieś skomplikowane: ale dla pewności podjadę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Sierpień 29, 2016 Jest to bardzo proste , jeśli posiadasz wiedze w tym temacie. Tylko nie rozumiem po co zakładałeś temat skoro to takie proste - pomierz , ustal usterkę i działaj.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artooro 0 Napisano Sierpień 29, 2016 Sprawdzenie wydaje się proste :) natomiast wymiana już nie, i głównie o to pytałem powyżej, co jeszcze wymienić jeżeli zdejmę pokrywę - jakieś uszczelnienia, itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 29, 2016 Ja na Twoim miejscu zmieniłbym nastawienie do mechanikowania we własnym zakresie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artooro 0 Napisano Sierpień 29, 2016 Jakbym był pewien, że dojadę do cinka to bym się nie bawił, w okolicy nie mam "pewnego" mechanika od Ducati, a uczyć to i ja się mogę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artooro 0 Napisano Wrzesień 4, 2016 jednak alternator ktoś zna dobrą firmę, która ogarnie przewinięcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach