Skulek 0 Napisano Wrzesień 4, 2016 Cena atrakcyjna http://otomoto.pl/oferta/ducati-1199-panigale-piekne-panigale-pilne-ID6ycY7w.html#881a8e13e2 Co o tym sądzicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Wrzesień 4, 2016 Napisałbym, że za atrakcyjna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skulek 0 Napisano Wrzesień 14, 2016 Byłem obejrzeć :) w końcu miałem tylko 500km a okazja fajna ... Moto po dzwonie z przodu trochę zrobiony na pałę ... poklejone lampy silikonem tak samo zbiorniczek płynu, wywalone ograniczniki skrętu, do tego malowane (nie naprawiane) plastiki z prawej strony (skórka pomarańczy), porysowany (delikatnie) zbiornik z lewej strony. Przebieg 19 800km .... Licznik założony o wersji S i pokazuje oczywiście błąd związany z ABS. Serwis Ducati (przepraszam nie będę pisał który) powiedział żebym sobie odpuścił moto, że jest po mocnym dzwonie. Nie rozmawiałem nawet o cenie, ale facet jak zauważył że nie marudzę to zjechał do 45, a po moim odjeździe dostałem SMS że jeszcze - 2000 PLN Ogólnie piszę to żeby nikt się w to nie pchał ... Ewentualnie na tor :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wujek 0 Napisano Wrzesień 15, 2016 bo nie ma okazji, no chyba,ze w lidlu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skulek 0 Napisano Wrzesień 15, 2016 Jak ze wszystkim :) Ku przestrodze oczywiście ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Wrzesień 16, 2016 (edytowany) Skulek a dałeś mu chociaż w ryja za to oszustwo ? przecież napisał - " Motor w stanie idealnym technicznym " Edytowano Wrzesień 16, 2016 przez Waldi59 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skulek 0 Napisano Wrzesień 19, 2016 Skulek a dałeś mu chociaż w ryja za to oszustwo ? przecież napisał - " Motor w stanie idealnym technicznym " Był trochę za duży :D a byłem sam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Wrzesień 19, 2016 Nie wiem im większy tym lepszy... tak szybko się nie przewraca hahhahahahahhahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asty 34 Napisano Wrzesień 21, 2016 Ducati Toruń sprzedaje :http://otomoto.pl/oferta/ducati-panigale-1299-rok-2015-stan-prefekcyjny-gwarancja-ducati-torun-ID6yznmw.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel83 0 Napisano Wrzesień 23, 2016 To moja 1299, jest w perfekcyjnym stanie. Zamieniłem się na S-kę i zostawiłem ją w salonie. Ducati Toruń sprzedaje :http://otomoto.pl/oferta/ducati-panigale-1299-rok-2015-stan-prefekcyjny-gwarancja-ducati-torun-ID6yznmw.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asty 34 Napisano Wrzesień 25, 2016 No, to trochę te 2440 km musiało Ciebie kosztować, ale mniejsza z tym! Marzeń nie powinno się przeliczać na kasę! Gratki! Wrzucę link na Ducati Szczecin, a co tam-niech się ślinią a może coś z tego będzie :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel83 0 Napisano Wrzesień 26, 2016 Dzięki:-). Odkąd przesiadłem się na Dukaty jakiś czas temu inne marki dla mnie nie istnieją. W Ducati podoba mi się wierność tradycji (desmo) a jednocześnie najnowsze technologie. Przyznaję, że obecna zamiana dała trochę po kieszeni ale jest ostateczna, a moje 1299S zostaje ze mną już na zawsze -taki jest plan:-). Dlatego polecam moje poprzednie 1299 - nowy właściciel na 100% będzie zadowolony. No, to trochę te 2440 km musiało Ciebie kosztować, ale mniejsza z tym! Marzeń nie powinno się przeliczać na kasę! Gratki! Wrzucę link na Ducati Szczecin, a co tam-niech się ślinią a może coś z tego będzie :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skulek 0 Napisano Wrzesień 26, 2016 Dzięki:-). Odkąd przesiadłem się na Dukaty jakiś czas temu inne marki dla mnie nie istnieją. W Ducati podoba mi się wierność tradycji (desmo) a jednocześnie najnowsze technologie. Przyznaję, że obecna zamiana dała trochę po kieszeni ale jest ostateczna, a moje 1299S zostaje ze mną już na zawsze -taki jest plan:-). Dlatego polecam moje poprzednie 1299 - nowy właściciel na 100% będzie zadowolony. Spoko daj znać jak będziesz zmieniać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach