desmojd 0 Napisano Wrzesień 5, 2016 Jest problem z kierunkowskazem w 848 Evo. w lewo działa dobrze, w prawo nie świeci ani światłem ciągłym, ani nie miga. na zegarach oczywiście mruga za szybko. może to przerywacz? gdzie mogę go znaleźć? a może coś innego? spotkał się ktoś z problemem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 6, 2016 nie masz przerywacza, jest zintegrowany w "zegarach"... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Wrzesień 7, 2016 masz oryginalne kierunkowskazy czy ledowe? Czy to w ogóle miało znaczenie w 848? Jest problem z kierunkowskazem w 848 Evo. w lewo działa dobrze, w prawo nie świeci ani światłem ciągłym, ani nie miga. na zegarach oczywiście mruga za szybko. może to przerywacz? gdzie mogę go znaleźć? a może coś innego? spotkał się ktoś z problemem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmojd 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 Mam ledowe Barracuda IDEA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Wrzesień 8, 2016 (edytowany) Nie wiem jak jest w 848 ale w monsterach musisz mieć jeszcze przerywacz poczytaj https://docpoland.com/temat/18109-problem-z-czestotliwoscia-migania-kierunkow/?hl=ledowe Edytowano Wrzesień 8, 2016 przez Redjasper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach