Marek_M 0 Napisano Październik 7, 2016 Witajcie, Czy warto zaintersować sie takim Diavelem? Z opisu aukcji: sprowadzony z Wielkiej Brytaniprzebieg 20tys. milpelna historia,rachunki na kwote kilku tys. funtówwydech remus w motocyklu spadl lancuch uszkadzajac- pokrywe magneta, -wysprzeglik,-delikatnie porysowana rama,uszkodzenia widoczne na zdjeciach.moto nie byl odpalany z uwagi na brak oleju. http://allegro.pl/ducati-diavel-1200-zamiana-i6542260517.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Październik 9, 2016 jeśli lewy kadłub nie oberwał to warto ... Ale wątpię, że to okazja , bo jak by była tylko pokrywa i wyprzęgnik to już by był naprawiony... Myślę, że tam są "głębsze uszkodzenia" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremba 6 Napisano Październik 10, 2016 Olej sam raczej nie wyparowal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Październik 10, 2016 Karter pewnie oberwał i olej opuścił pokład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DARc 22 Napisano Październik 10, 2016 Karter pewnie oberwał i olej opuścił pokład. Z ciekawości zapytałem sprzedającego właśnie "dlaczego nie ma oleju i nie może uruchomić moto" ;) i... ZERO odpowiedzi. Trochę to może świadczyć o niezbyt szczerym opisie stanu moto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Październik 10, 2016 Olej wyszedł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Październik 10, 2016 Z ciekawości zapytałem sprzedającego właśnie "dlaczego nie ma oleju i nie może uruchomić moto" ;) i... ZERO odpowiedzi. Trochę to może świadczyć o niezbyt szczerym opisie stanu moto. przecież na zdjęciu widać rozwalony dekiel, wiec nie dziwie sie ze nie odpowiedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek_M 0 Napisano Październik 10, 2016 Dzięki za info, Widzę, że polski rynek używanych Diabłów jest bardzo lichy. Ceny dobrych używek w porównaniu do cen używek z DE czy IT są mocno zawyżone. Chyba skieruję poszukiwania poza PL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DARc 22 Napisano Październik 11, 2016 przecież na zdjęciu widać rozwalony dekiel, wiec nie dziwie sie ze nie odpowiedział. ooops... racja :( na szybko z opisu założyłem, ze uszkodzenia nie uzasadniają braku oleju, a tu i pokrywa generatora wymieniona i zdjęcie. Mój błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arti 6 Napisano Listopad 11, 2016 Teraz jest wystawiony przez kogos innego - z innego konta, za prawie 10.wiecej, z troche inna bajka :-) http://allegro.pl/ducati-diavel-super-stan-okazja-i6590789658.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Listopad 11, 2016 Gdyby pierwsze ogłoszenie znikneło :) http://zmniejszacz.pl/galeria/5825b2072ed7a/bez-nazwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremba 6 Napisano Listopad 11, 2016 W koncu ktos kupi-byc moze poskladali porzadnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Listopad 14, 2016 Numer telefonu ten sam, wiec ten sam sprzedający - pewnie zrobił na sztukę i sprzedaje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach