Marek_M 0 Napisano Październik 7, 2016 Witajcie, Czy warto zaintersować sie takim Diavelem? Z opisu aukcji: sprowadzony z Wielkiej Brytaniprzebieg 20tys. milpelna historia,rachunki na kwote kilku tys. funtówwydech remus w motocyklu spadl lancuch uszkadzajac- pokrywe magneta, -wysprzeglik,-delikatnie porysowana rama,uszkodzenia widoczne na zdjeciach.moto nie byl odpalany z uwagi na brak oleju. http://allegro.pl/ducati-diavel-1200-zamiana-i6542260517.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Październik 9, 2016 jeśli lewy kadłub nie oberwał to warto ... Ale wątpię, że to okazja , bo jak by była tylko pokrywa i wyprzęgnik to już by był naprawiony... Myślę, że tam są "głębsze uszkodzenia" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremba 6 Napisano Październik 10, 2016 Olej sam raczej nie wyparowal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Październik 10, 2016 Karter pewnie oberwał i olej opuścił pokład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DARc 22 Napisano Październik 10, 2016 Dnia 10/10/2016 o 09:32, geni napisał: Karter pewnie oberwał i olej opuścił pokład. Z ciekawości zapytałem sprzedającego właśnie "dlaczego nie ma oleju i nie może uruchomić moto" ;) i... ZERO odpowiedzi. Trochę to może świadczyć o niezbyt szczerym opisie stanu moto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Październik 10, 2016 Olej wyszedł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Październik 10, 2016 Dnia 10/10/2016 o 13:18, DARc napisał: Z ciekawości zapytałem sprzedającego właśnie "dlaczego nie ma oleju i nie może uruchomić moto" ;) i... ZERO odpowiedzi. Trochę to może świadczyć o niezbyt szczerym opisie stanu moto. przecież na zdjęciu widać rozwalony dekiel, wiec nie dziwie sie ze nie odpowiedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek_M 0 Napisano Październik 10, 2016 Dzięki za info, Widzę, że polski rynek używanych Diabłów jest bardzo lichy. Ceny dobrych używek w porównaniu do cen używek z DE czy IT są mocno zawyżone. Chyba skieruję poszukiwania poza PL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DARc 22 Napisano Październik 11, 2016 Dnia 10/10/2016 o 14:22, arachnia napisał: przecież na zdjęciu widać rozwalony dekiel, wiec nie dziwie sie ze nie odpowiedział. ooops... racja :( na szybko z opisu założyłem, ze uszkodzenia nie uzasadniają braku oleju, a tu i pokrywa generatora wymieniona i zdjęcie. Mój błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arti 6 Napisano Listopad 11, 2016 Teraz jest wystawiony przez kogos innego - z innego konta, za prawie 10.wiecej, z troche inna bajka :-) http://allegro.pl/ducati-diavel-super-stan-okazja-i6590789658.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Listopad 11, 2016 Gdyby pierwsze ogłoszenie znikneło :) http://zmniejszacz.pl/galeria/5825b2072ed7a/bez-nazwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremba 6 Napisano Listopad 11, 2016 W koncu ktos kupi-byc moze poskladali porzadnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Listopad 14, 2016 Numer telefonu ten sam, wiec ten sam sprzedający - pewnie zrobił na sztukę i sprzedaje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach