Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

TTQ

Ducati Paso 750

Polecane posty

TTQ    0

Witam, 

Wszystko już jest dopięte, jak tylko właściciel wróci do Krakowa jadę po niego ;) Wysłuchałem różnych historii na temat tego egzemplarza i postanowiłem, że zaryzykuję. 

Także prezencik pod choinkę się szykuję - już nie mogę się doczekać :P

Pozdrówka

Krzysztof

TTQ    0

Witam, 

No to jutro startuję po pasiaka - trzymajcie mocno kciuki....

Jak wrócę z wyjazdu będę się odzywał ;) - albo jak będzie wtopa to nie :P

Pozdrawiam 

Krzysztof

Witam, 

No to jutro startuję po pasiaka - trzymajcie mocno kciuki....

Jak wrócę z wyjazdu będę się odzywał ;) - albo jak będzie wtopa to nie :P

Pozdrawiam 

Krzysztof

będzie dobrze też nad nim myślałem rozmawiałem z jankiem na priv, ale stwierdziłem że jak włożę jeszcze z 10tyś w niego to nadal nie zrobię tego co w oryginale na subito za 2-3tyś euro coś się znajdzie więc odpuściłem chłopak  tak trochę dziwnie gadał na temat silnika i to że był sprawny do konca czy też nie wiec też nie uśmiechało mi się na dzień dobry kupić kolejny silnik pantah który nie należy do najtańszych a sztukowanie z kilku to tak średnio... mam nadziej że piec będzie ok a lakiery i te nieszczęsne owiewki się ogarnie które lubią pękać

No owiewki to w oryginale były z żywicy i włókna, żeby nie było... Rysiek z Jedwabnego ma akurat ten lewy brakujący "slot " z lewej strony... jakby co :-)

Nie znam sposobu na pękanie owiewek w miejscach mocowania- może potrzeby porządny podkład, pod lakier?

TTQ    0

Witam,

Pasiak już w domu - na tą chwilę jestem bardzo zadowolony. Postanowiłem również, że pomęczę Was swoimi wypocinami w nowym wątku:

https://docpoland.com/temat/19272-ducati-paso-750-87-by-ttq/ 

Jeszcze raz serdecznie dziękuję wszystkim zaangażowanym w akcję zakupu tego pięknego motocykla.

Pozdrawiam 

Krzysztof

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.