TTQ 0 Napisano Grudzień 16, 2016 Witam, Wszystko już jest dopięte, jak tylko właściciel wróci do Krakowa jadę po niego ;) Wysłuchałem różnych historii na temat tego egzemplarza i postanowiłem, że zaryzykuję. Także prezencik pod choinkę się szykuję - już nie mogę się doczekać :P Pozdrówka Krzysztof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Grudzień 16, 2016 Brawo Ty ! W takim razie trzymam kciuki !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTQ 0 Napisano Grudzień 20, 2016 Witam, No to jutro startuję po pasiaka - trzymajcie mocno kciuki.... Jak wrócę z wyjazdu będę się odzywał ;) - albo jak będzie wtopa to nie :P Pozdrawiam Krzysztof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NastroAzzurro 16 Napisano Grudzień 20, 2016 Witam, No to jutro startuję po pasiaka - trzymajcie mocno kciuki.... Jak wrócę z wyjazdu będę się odzywał ;) - albo jak będzie wtopa to nie :P Pozdrawiam Krzysztof będzie dobrze też nad nim myślałem rozmawiałem z jankiem na priv, ale stwierdziłem że jak włożę jeszcze z 10tyś w niego to nadal nie zrobię tego co w oryginale na subito za 2-3tyś euro coś się znajdzie więc odpuściłem chłopak tak trochę dziwnie gadał na temat silnika i to że był sprawny do konca czy też nie wiec też nie uśmiechało mi się na dzień dobry kupić kolejny silnik pantah który nie należy do najtańszych a sztukowanie z kilku to tak średnio... mam nadziej że piec będzie ok a lakiery i te nieszczęsne owiewki się ogarnie które lubią pękać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Grudzień 20, 2016 No owiewki to w oryginale były z żywicy i włókna, żeby nie było... Rysiek z Jedwabnego ma akurat ten lewy brakujący "slot " z lewej strony... jakby co :-) Nie znam sposobu na pękanie owiewek w miejscach mocowania- może potrzeby porządny podkład, pod lakier? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTQ 0 Napisano Grudzień 22, 2016 Witam, Pasiak już w domu - na tą chwilę jestem bardzo zadowolony. Postanowiłem również, że pomęczę Was swoimi wypocinami w nowym wątku: https://docpoland.com/temat/19272-ducati-paso-750-87-by-ttq/ Jeszcze raz serdecznie dziękuję wszystkim zaangażowanym w akcję zakupu tego pięknego motocykla. Pozdrawiam Krzysztof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach