elsi 0 Napisano Styczeń 9, 2017 Drodzy koledzy, jak w temacie planuję wynienić opony w moim Monsterze, bardzo proszę o poradę jakie wybrać? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkrzysiekk 1 Napisano Styczeń 9, 2017 (edytowany) Osobiście śmigam na Metzlerach. Głównie polskie szosy, więc Roadtec'ki. Wcześniej były Sportec, też spoko. Myślę, że są w dobrej cenie i jakościowo nie odbiegają od reszty. Edytowano Styczeń 9, 2017 przez kkrzysiekk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Styczeń 9, 2017 elsi pytaj w tym wątku Ptysiora https://docpoland.com/temat/12660-nowe-opony-w-dobrych-cenach/page-10?hl=opony Po krótkiej rozmowie jak jeździsz, gdzie po co i dlaczego otrzymasz polecenie opon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Styczeń 9, 2017 Pytanie baaaaardzo ogólne i na tak postawione nie da się jednoznacznie odpowiedzieć. Jedyne co mogę od razu polecić to żeby trzymać się rozmiarów zalecanych prze producenta. kkrzysiekk Twoja odpowiedź niewiele wnosi do tematu. Sportec i Roadtec to całe rodziny opon Metzelera. Np. M3, M5, M7RR ze sporteców lub Z4, Z6, Z8, 01 z Roadteców. To tak samo jakbyś napisał, że jeździsz na Battlaxach lub Sportmaxach :-) elsi - opony to temat rzeka i wieeele już zostało na ten temat powiedziane/napisane, w tym również na tym forum :-) Co użytkownik to inne oczekiwania, doświadczenia z danymi produktami i skrajnie różne opinie. Odezwij się na priv lub najlepiej zadzwoń (501014872), określisz mi do czego używasz Monstera, czego oczekujesz od nowych opon i wreszcie jaki masz budżet. Na pewno coś dobierzemy :-) pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Styczeń 10, 2017 wydaje mi się, że rozmowa z ptysiorem wiele ci da ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elsi 0 Napisano Styczeń 10, 2017 Dzięki bardzo! Będę dzwonił. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach