Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

elsi

Nowe opony do Monster'a 620 Sie - jakie?

Polecane posty

Drodzy koledzy, jak w temacie planuję wynienić opony w moim Monsterze, bardzo proszę o poradę jakie wybrać?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Osobiście śmigam na Metzlerach. Głównie polskie szosy, więc Roadtec'ki. Wcześniej były Sportec, też spoko. Myślę, że są w dobrej cenie i jakościowo nie odbiegają od reszty.

Edytowano przez kkrzysiekk

Pytanie baaaaardzo ogólne i na tak postawione nie da się jednoznacznie odpowiedzieć. Jedyne co mogę od razu polecić to żeby trzymać się rozmiarów zalecanych prze producenta.

kkrzysiekk Twoja odpowiedź niewiele wnosi do tematu. Sportec i Roadtec to całe rodziny opon Metzelera. Np. M3, M5, M7RR ze sporteców lub Z4, Z6, Z8, 01 z Roadteców. To tak samo jakbyś napisał, że jeździsz na Battlaxach lub Sportmaxach :-)

elsi - opony to temat rzeka i wieeele już zostało na ten temat powiedziane/napisane, w tym również na tym forum :-) Co użytkownik to inne oczekiwania, doświadczenia z danymi produktami i skrajnie różne opinie. Odezwij się na priv lub najlepiej zadzwoń (501014872), określisz mi do czego używasz Monstera, czego oczekujesz od nowych opon i wreszcie jaki masz budżet. Na pewno coś dobierzemy :-)

pzdr

Dzięki bardzo! Będę dzwonił.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.