rolin 1 Napisano Luty 24, 2017 Koledzy, kto się pochwali czy warto wydać 300E? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Luty 25, 2017 Poszukaj - było... warte każdego euro.. :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolin 1 Napisano Luty 25, 2017 (edytowany) Pamiętam, że było ale myślałem że do tego czasu jeszcze ktoś potwierdzi Twoją opinię :) Nie pozostaje mi nic innego jak samemu się przekonać. Tym bardziej, że ceny na chwilę obecną zaczynają się od 1250zł. Muszę poszukać jakiejś skarbonki w domu, a jak mi się nie spodoba to na reklamację przyjadę do Ciebie :D Edytowano Luty 25, 2017 przez rolin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Luty 25, 2017 Też mnie to korci już od bardzo dawna... Potwierdził TMSA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolin 1 Napisano Luty 26, 2017 Hmmm, były walentynki, może trzeba zrobić "jej" prezent? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeronimo 6 Napisano Październik 10, 2017 Poproszę o wyjaśnienie co to SCU ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Październik 10, 2017 Sterownik do zawieszenia Ohlinsa - z mechanicznego robi adaptacyjne. Taka odpowiedz Ohlinsa na Sachsa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeronimo 6 Napisano Październik 11, 2017 Dzięki! mam SACHSA więc nie ma tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomekL 1 Napisano Czerwiec 15, 2018 Miałem w swojej Multi 1200 S jako jeden z pierwszych w Polsce chyba. Doskonale wydane pieniądze, motocykl zyskuje 100% jeśli chodzi o prowadzenie i funkcjonowanie zawieszenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach