pocisk79 0 Napisano Marzec 7, 2017 Witam. Rozgladam sie za 1098R . Tylko nie potorowej:) Widze ze ludzie tu z calego swiata sa :) Jak by ktos cos widzialem dajcie znac ;) Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Marzec 8, 2017 Przerabiałem temat. Taniej i zdecydowanie mniej obsługowo będzie kupić Panigale, no chyba że ma być reliktem starych czasów i stać w salonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pocisk79 0 Napisano Marzec 8, 2017 Przerabialem Panigale....taniej I duuuuuzo fajniejsze jest 1098R ;) Problem tylko ze znalezieniem czegos zaufanego. Ja szukam czegos na niedziele a nie do scigania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spidi 1 Napisano Marzec 8, 2017 S-ki czasem widać ale R-ki w krajowych ogłoszeniach jeszcze nie widziałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 8, 2017 (edytowany) Znam właściciela pierwszej R-ki sprzedanej w Polsce, motocykl jest w Warszawie i ma coś koło 2000km przebiegu. Ostatnio wspominał, że "może by sprzedał?". Cena napewno nie będzie "okazyjna" ponieważ nie dość że to 1098R to jeszcze motocykl doposażony jest w "połowę" katalogu Ducati Performance :wink: Edytowano Marzec 8, 2017 przez musieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pocisk79 0 Napisano Marzec 8, 2017 No to jak by co to daj znac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cezzar 0 Napisano Marzec 9, 2017 Poniżej dwie sztuki do kupienia: http://www.carandclassic.co.uk/car/C753797 http://www.carandclassic.co.uk/car/C699683 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Marzec 9, 2017 Przerabialem Panigale....taniej I duuuuuzo fajniejsze jest 1098R ;) Problem tylko ze znalezieniem czegos zaufanego. Ja szukam czegos na niedziele a nie do scigania :) Taniej na pewno nie jest. Poniżej 17kEuro nie kupisz nic dobrego, za 14kEuro są już 1199. Jak ma być to moto na drogę i pod lodziarnię to jak najbardziej, chociaż wtedy celowałbym w dużego dzikusa Streetfightera S którego można fajnie zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pocisk79 0 Napisano Marzec 9, 2017 Nie no nie mow mi ze dla Ciebie 1098R i Streetfighter S to to samo.....prosze Cie :) Znalazlem dziadka co ma R, stala w biurze prawie caly czas...zrobil nia 1000km totalny standard za 15k euro.... przepiekna... niby cena tez dobra bo za taka trzeba dac 20..... Poczekam az sie cieplej zrobi i sie przejade... Wie ktos moze na co trzeba zwrocic szczegolnie uwage przy ogladaniu tego modelu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cezzar 0 Napisano Marzec 9, 2017 Nie no nie mow mi ze dla Ciebie 1098R i Streetfighter S to to samo.....prosze Cie :) Znalazlem dziadka co ma R, stala w biurze prawie caly czas...zrobil nia 1000km totalny standard za 15k euro.... przepiekna... niby cena tez dobra bo za taka trzeba dac 20..... Poczekam az sie cieplej zrobi i sie przejade... Wie ktos moze na co trzeba zwrocic szczegolnie uwage przy ogladaniu tego modelu? Jeżeli jej nie kupisz to daj znać może ja bym ją wziął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pocisk79 0 Napisano Marzec 10, 2017 ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach