Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
fulcrumgcw

Monster 600 '99

Polecane posty

Witajcie,

Potrzebuję rady/pomocy, będę jechał obejrzeć poniższego monstera:

https://www.otomoto.pl/oferta/ducati-monster-ID6yOj2L.html#2459d5779b

1. Czy ktoś zna sprzęt?

2. Na co zwrócić szczególnie uwagę?

3. Może jesteście w stanie polecić inną monster-ofertę? Przyznam, że mój budżet nie jest zbyt bogaty, chciałbym się zmieścić w 9-10k już z opłatami za pozakupowy serwis.

Z góry dziękuję za wszystkie rady i uwagi!

cześć,

poszukaj na forum tematów związanych z Twoim pytaniem, czyli na co zwrócić uwagę - było już trochę takich porad.

dodatkowo poszukaj wątków na temat gaźnikowców, wersji dark i zastanów się czy nie lepiej poczekać, dołożyć trochę pieniążków i kupić np. 620 bądź wręcz 695

cześć,

poszukaj na forum tematów związanych z Twoim pytaniem, czyli na co zwrócić uwagę - było już trochę takich porad.

dodatkowo poszukaj wątków na temat gaźnikowców, wersji dark i zastanów się czy nie lepiej poczekać, dołożyć trochę pieniążków i kupić np. 620 bądź wręcz 695

Dzięki, to już druga rada, żeby dołożyć do przynajmniej 620. Rozumiem i kombinuję w tym kierunku, ale budżet się rozciągnąć nie chce niestety. No nic, jak to ma oznaczać, że będę musiał poczekać do kolejnego sezonu, to przyjmę to na klatę. Tak czy inaczej ten temat jest już nieaktualny, nie wziąłem poprawki na czas potrzebny na moderację.

Dokładnie, w tych pieniądzach powinieneś złapać 620 przy odrobinie szczęścia. Masz w nim wtrysk, lepsze przednie zawieszenie i podwójne tarcze hamulcowe.

tak, widziałem, że wrzuciłeś filmik, ale chciałem poczekać np. na cinka co powie...  miałem ochotę napisać to samo :)   tak silnik nie powinien pracować :)

Dzięki Trident, z fotek wygląda fajnie i w budżecie jak najbardziej się mieści. Niestety na tę chwilę wycieczka 400 km jest dla mnie niemożliwa, jestem ograniczony do Warszawy i okolicy :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.