fulcrumgcw 0 Napisano Marzec 24, 2017 Witajcie, Potrzebuję rady/pomocy, będę jechał obejrzeć poniższego monstera: https://www.otomoto.pl/oferta/ducati-monster-ID6yOj2L.html#2459d5779b 1. Czy ktoś zna sprzęt? 2. Na co zwrócić szczególnie uwagę? 3. Może jesteście w stanie polecić inną monster-ofertę? Przyznam, że mój budżet nie jest zbyt bogaty, chciałbym się zmieścić w 9-10k już z opłatami za pozakupowy serwis. Z góry dziękuję za wszystkie rady i uwagi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Marzec 26, 2017 cześć, poszukaj na forum tematów związanych z Twoim pytaniem, czyli na co zwrócić uwagę - było już trochę takich porad. dodatkowo poszukaj wątków na temat gaźnikowców, wersji dark i zastanów się czy nie lepiej poczekać, dołożyć trochę pieniążków i kupić np. 620 bądź wręcz 695 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fulcrumgcw 0 Napisano Marzec 26, 2017 cześć, poszukaj na forum tematów związanych z Twoim pytaniem, czyli na co zwrócić uwagę - było już trochę takich porad. dodatkowo poszukaj wątków na temat gaźnikowców, wersji dark i zastanów się czy nie lepiej poczekać, dołożyć trochę pieniążków i kupić np. 620 bądź wręcz 695 Dzięki, to już druga rada, żeby dołożyć do przynajmniej 620. Rozumiem i kombinuję w tym kierunku, ale budżet się rozciągnąć nie chce niestety. No nic, jak to ma oznaczać, że będę musiał poczekać do kolejnego sezonu, to przyjmę to na klatę. Tak czy inaczej ten temat jest już nieaktualny, nie wziąłem poprawki na czas potrzebny na moderację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ronnie77 5 Napisano Marzec 26, 2017 Dokładnie, w tych pieniądzach powinieneś złapać 620 przy odrobinie szczęścia. Masz w nim wtrysk, lepsze przednie zawieszenie i podwójne tarcze hamulcowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Marzec 27, 2017 tak, widziałem, że wrzuciłeś filmik, ale chciałem poczekać np. na cinka co powie... miałem ochotę napisać to samo :) tak silnik nie powinien pracować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fulcrumgcw 0 Napisano Marzec 27, 2017 Dzięki za potwierdzenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trident 0 Napisano Marzec 27, 2017 Cześć, https://www.otomoto.pl/oferta/ducati-monster-620-i-e-2002-rok-monster-dark-ID6yxqWr.html#3d379e1bd7 Tutaj masz zdrową sztukę, w Twoim budżecie i nienagannym stanie, wartą sprawdzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fulcrumgcw 0 Napisano Marzec 27, 2017 Dzięki Trident, z fotek wygląda fajnie i w budżecie jak najbardziej się mieści. Niestety na tę chwilę wycieczka 400 km jest dla mnie niemożliwa, jestem ograniczony do Warszawy i okolicy :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fulcrumgcw 0 Napisano Marzec 30, 2017 Odkopię trochę temat, znowu z zapytaniem czy ktoś może zna/kojarzy sprzęt lub może jakieś wskazówki dać?https://www.olx.pl/oferta/ducati-monster-620-ie-dark-2004-CID5-IDkKhAu.html#88217f4f68 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach