Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Jaaqob

Przekaźnik do M1000S ie, ktoś? coś?

Polecane posty

Witam, szukam informacji na temat przekaźnika rozrusznika, w moim M1000, zamienniki, naprawa, dzięki za odzew lub przekierowanie, pozdrawiam.

Edytowano przez Jaaqob

A po co zamiennik?? Ori wychodzi przystępnie..

A po co zamiennik?? Ori wychodzi przystępnie..

Oryginalny ma symbol 541.4.003.1A, sprzedawca z All... pisze, że od 998 pasuje, czyli 397.4.003.1A, ten Ori jaki ma symbol? Gdzie tego szukać? Dzięki ;)

P.S Chyba, że chodziło Ci o oryginalny :)

Edytowano przez Jaaqob

Jestem przed sprawdzeniem, rozrusznik raz kręci, raz nie, aku zdrowy, więc zostaje przekaźnik lub włącznik rozruchu, ew. przewody ale to też sprawdzę, robię rozeznanie wcześniej, gdy zlokalizuję problem będę wiedzieł co i gdzie kupić, nie marnuje wtedy czasu ;)

Edytowano przez Jaaqob

Witam,

Mam podobny problem w moim M695. Raz kręci jak należy, a raz po prostu cisza, tylko takie pyknięcie. Czy ktoś zna rozwiązanie problemu?

U mnie się okazalo, jak na razie, że traci gdzieś prąd między włącznikiem rozruchu a źródłem i na włączniku raz jest prąd a raz go nie ma , przekaźnik działa, aku zdrowe i rozrusznik na krótko też kręci, dam znać co w końcu wyszło.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.