Jaaqob 0 Napisano Kwiecień 15, 2017 (edytowany) Witam, szukam informacji na temat przekaźnika rozrusznika, w moim M1000, zamienniki, naprawa, dzięki za odzew lub przekierowanie, pozdrawiam. Edytowano Kwiecień 15, 2017 przez Jaaqob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Kwiecień 15, 2017 A po co zamiennik?? Ori wychodzi przystępnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaaqob 0 Napisano Kwiecień 15, 2017 (edytowany) A po co zamiennik?? Ori wychodzi przystępnie.. Oryginalny ma symbol 541.4.003.1A, sprzedawca z All... pisze, że od 998 pasuje, czyli 397.4.003.1A, ten Ori jaki ma symbol? Gdzie tego szukać? Dzięki ;) P.S Chyba, że chodziło Ci o oryginalny :) Edytowano Kwiecień 15, 2017 przez Jaaqob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Kwiecień 16, 2017 A co się dzieje z tym co masz teraz? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaaqob 0 Napisano Kwiecień 16, 2017 (edytowany) Jestem przed sprawdzeniem, rozrusznik raz kręci, raz nie, aku zdrowy, więc zostaje przekaźnik lub włącznik rozruchu, ew. przewody ale to też sprawdzę, robię rozeznanie wcześniej, gdy zlokalizuję problem będę wiedzieł co i gdzie kupić, nie marnuje wtedy czasu ;) Edytowano Kwiecień 16, 2017 przez Jaaqob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 18, 2017 Handlarz ze straganem na allegro jako wykładnik wiedzy na temat ducati? ;) Oryginał: http://czesci.motomaniax.pl/nr-541.4.003.1A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrywka 0 Napisano Kwiecień 18, 2017 Witam, Mam podobny problem w moim M695. Raz kręci jak należy, a raz po prostu cisza, tylko takie pyknięcie. Czy ktoś zna rozwiązanie problemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaaqob 0 Napisano Kwiecień 21, 2017 U mnie się okazalo, jak na razie, że traci gdzieś prąd między włącznikiem rozruchu a źródłem i na włączniku raz jest prąd a raz go nie ma , przekaźnik działa, aku zdrowe i rozrusznik na krótko też kręci, dam znać co w końcu wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaaqob 0 Napisano Kwiecień 21, 2017 Handlarz ze straganem na allegro jako wykładnik wiedzy na temat ducati? ;) Oryginał: http://czesci.motomaniax.pl/nr-541.4.003.1A Dlatego pytam ;) bo wydaje się to dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach