Beras 0 Napisano Kwiecień 17, 2017 Witam jestem świeżo upieczonym posiadaczem ducati przygodę zaczynam od 1199 i mam pytanie chce zmienić wydech na austin Racing tutaj link z tym jak to wygląda http://www.austinracing.com/panigale-1199-1299-s-r-superleggera/43-panigale-11991199r1299rs959gp2-exhaust-systems.html bardzo mi się podoba jest ktoś tutaj kto posiada taki wydech i mógłby mi zaprezentować jak brzmi na żywo ? czy mogę go gdzieś w Polsce kupić ? dodam że nie śmigam po torze motocykla używać będę na co dzień i nie wiem czy nie będzie za głośny czy trzeba pobawić się z jakimiś db kilem ? Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jackvboom 0 Napisano Kwiecień 17, 2017 113dB z killerami, czyli przy pierwszej kontroli amsz abrany dowód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 18, 2017 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Kwiecień 18, 2017 Kolega we wro ma - <font color='red'>[desmo]</font> urywa... Gang piękny , ale na co dzień nie odważyłbym się... :unsure: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Kwiecień 18, 2017 Miej litość dla ludzi! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Rob 4 Napisano Listopad 9, 2017 (edytowany) Tak dopiero zauważyłem posta .moim zdaniem (subiektywnie bardzo) pod względem brzmienia ..cóż symfonia jak z pustej rury de facto a głośny to jest ....i to bardzo. Osobiście nie podoba mi się gang ale to kwestia gustu moja lista przebojów wygląda tak 1 Termignoni 2 Akrap... 3 SC 1 Edytowano Listopad 9, 2017 przez Red Rob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach