kaamien 0 Napisano Kwiecień 20, 2017 848 to raczej jednoosobowe moto ale... ;) Szukam setów pasażera do 848, zapewne będą pasowały też od 1098 / 1198. Wiecie gdzie mogę najtaniej kupić? Na allegro coś tam jest, ale może komuś z was leżą w garażu? Chętnie odkupię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Kwiecień 22, 2017 Mam komplet w czarnym kolorze od 10-tki, jak nowe. Daj znac na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamien 0 Napisano Kwiecień 22, 2017 Dzisiaj rano już kupiłem. Szkoda że tak się pospieszyłem, no ale... Mimo wszystko dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spidi 1 Napisano Kwiecień 23, 2017 xxtreme a nie zostało Ci może czasami siedzenie pasażera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Kwiecień 25, 2017 Zostalo :) W sumie nie wiele sprzedalem bo nie moge zniesc tych debili na ebayu co chca kupic tylko orginalne czesci Ducati i zdziwieni sa, ze nie sa w cenie chinskich podrobek lub tansze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spidi 1 Napisano Kwiecień 25, 2017 Zostalo To daj proszę znaka na PW ile byś sobie za nie życzył... Ja też w sumie śmigam sam ale jak zechcę zapakować się na moto z jakimiś klamotami i wyskoczyć gdziś na 2-3 dni to łatwiej/lepiej byłoby na siedzenie niż nakładkę. Siedzenie się przynajmniej nie porysuje i nie będzie się z niego wszystko zsuwać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam Sobczyk 0 Napisano Kwiecień 26, 2017 Zostalo :) W sumie nie wiele sprzedalem bo nie moge zniesc tych debili na ebayu co chca kupic tylko orginalne czesci Ducati i zdziwieni sa, ze nie sa w cenie chinskich podrobek lub tansze. Masz jeszcze jakieś części, które by pasowały do 848? Napisz na priv moze z czymś się dogadamy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Kwiecień 28, 2017 Pw poszly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach