Bartek klekot 3 Napisano Czerwiec 12, 2017 Witam! Moje 1- sze dziecko dukatowe ma luzy na zabieraku i tulejach. Drodzy co polecacie? wymiana czy przekładka felgi?(w sumie już się pospieszylem i od 900ss zaklepalem felgę ale róznica w wyglądzie od oryginału znaczna) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stasekst4s 0 Napisano Czerwiec 15, 2017 jak pamietam tuleje sa wymienne, ale zazwyczaj podczas zuzycia wylatuja tulejki wewnetrzne i juz jest luz, po wymiane warto zmienic lozysko zabieraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Czerwiec 18, 2017 Przekladka felgi ? heh ... a w innej feldze bedziesz mial nowe ?:D oczywiscie ze wymiana tulei , troche trzeba sie nameczyc przy wyjmowaniu ale warto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkrzysiekk 1 Napisano Czerwiec 20, 2017 Jaka tam jest oś? Bo mam dwa tylne koła do monstera w garażu na różne osie. Razem z zabierakami. Jak chcesz, to PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek klekot 3 Napisano Lipiec 11, 2017 Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach