Peter 0 Napisano Czerwiec 19, 2017 Witam,w moim panigale 899 zaczęło się ślizgać sprzęgło przy przebiegu 11tyś Może jakaś regulacja przy pompie? Nie chce mi się wierzyć,że tarcze się już skończyły. Motocykl użytkowany turystycznie bez szaleństw Macie pomysł jak to ugryźć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 20, 2017 Olej niewłasciwy? Lub częsta jazda na półsprzęgle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peter 0 Napisano Czerwiec 20, 2017 Nie pozostaje nic innego jak to rozebrać . Problem jest ze zdjęciem dekla ,silikon trzyma tak mocno ,że nie można tego ruszyć Ma ktoś pomysł na ściągnięcie dekla ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peter 0 Napisano Czerwiec 20, 2017 O dziwo tarcze nie są spalone . Założę nowe zobaczymy co będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Rob 4 Napisano Czerwiec 21, 2017 (edytowany) O dziwo tarcze nie są spalone . Założę nowe zobaczymy co będzie Przy pierwszej okazji,mając na względzie przyszłą obsługę nie daj boże glebę i nie tylko .Możesz zmienić pokrywę boczną silnika na tą od dużego panigale . Pokrywa sprzęgła i pokrywa silnika to osobne części w razie jakiegoś serwisu nie musisz zdejmować całej pokrywy , a gdy ja uszkodzisz wymieniasz mały dekiel tylko , a nie całość . Po za tym jak chcesz wizualnie przybajerować to montujesz akwarium...zalet jest wiele . Edytowano Czerwiec 21, 2017 przez Red Rob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Czerwiec 21, 2017 pierwsze co to odpowietrz uklad ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peter 0 Napisano Czerwiec 22, 2017 Red dekiel w deklu fajna sprawa tylko koszty.. Chyba,ze coś z używek? Widział ktoś taki dekiel w dobrej cenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 22, 2017 a klamki od sprzegła sobie nie wymieniałes bezposrednio przed kłopotami ze sprzegłem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peter 0 Napisano Czerwiec 22, 2017 Nie , klamki od dawna te same Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 22, 2017 Eee. tam okienko- srokienko...jakoś nie poraża mnie widok, przewalającego się brudnego oleju ...lepsze to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach