Peter 0 Report post Posted June 19, 2017 Witam,w moim panigale 899 zaczęło się ślizgać sprzęgło przy przebiegu 11tyś Może jakaś regulacja przy pompie? Nie chce mi się wierzyć,że tarcze się już skończyły. Motocykl użytkowany turystycznie bez szaleństw Macie pomysł jak to ugryźć? Share this post Link to post Share on other sites
klekot999 27 Report post Posted June 20, 2017 Olej niewłasciwy? Lub częsta jazda na półsprzęgle? Share this post Link to post Share on other sites
Peter 0 Report post Posted June 20, 2017 Nie pozostaje nic innego jak to rozebrać . Problem jest ze zdjęciem dekla ,silikon trzyma tak mocno ,że nie można tego ruszyć Ma ktoś pomysł na ściągnięcie dekla ? Share this post Link to post Share on other sites
Peter 0 Report post Posted June 20, 2017 O dziwo tarcze nie są spalone . Założę nowe zobaczymy co będzie Share this post Link to post Share on other sites
Red Rob 4 Report post Posted June 21, 2017 (edited) O dziwo tarcze nie są spalone . Założę nowe zobaczymy co będzie Przy pierwszej okazji,mając na względzie przyszłą obsługę nie daj boże glebę i nie tylko .Możesz zmienić pokrywę boczną silnika na tą od dużego panigale . Pokrywa sprzęgła i pokrywa silnika to osobne części w razie jakiegoś serwisu nie musisz zdejmować całej pokrywy , a gdy ja uszkodzisz wymieniasz mały dekiel tylko , a nie całość . Po za tym jak chcesz wizualnie przybajerować to montujesz akwarium...zalet jest wiele . Edited June 21, 2017 by Red Rob Share this post Link to post Share on other sites
blejz23 0 Report post Posted June 21, 2017 pierwsze co to odpowietrz uklad ...... Share this post Link to post Share on other sites
Peter 0 Report post Posted June 22, 2017 Red dekiel w deklu fajna sprawa tylko koszty.. Chyba,ze coś z używek? Widział ktoś taki dekiel w dobrej cenie? Share this post Link to post Share on other sites
theodor 1 Report post Posted June 22, 2017 a klamki od sprzegła sobie nie wymieniałes bezposrednio przed kłopotami ze sprzegłem? Share this post Link to post Share on other sites
Peter 0 Report post Posted June 22, 2017 Nie , klamki od dawna te same Share this post Link to post Share on other sites
klekot999 27 Report post Posted June 22, 2017 Eee. tam okienko- srokienko...jakoś nie poraża mnie widok, przewalającego się brudnego oleju ...lepsze to... Share this post Link to post Share on other sites