mrymek 0 Napisano Sierpień 30, 2017 Jak w temacie, do tej pory działały bez problemu, ostatnio nie. Myślałem, że jakiś bezpiecznik wywaliło, ale według instrukcji nic takiego nie ma. Ma ktoś jakieś pomysły? Żadnego błędu nie wywala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FLASH 6 Napisano Sierpień 30, 2017 Miałem to samo. U mnie przetarł sie kabelek wewnątrz rolgazu i spalił mi prawą. oczywiście obydwie nie grzały W efekcie musiałem wymieniać cały komplet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrymek 0 Napisano Luty 3, 2018 Mi padła lewa. Może ktoś ma na zbyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Luty 4, 2018 Też lewa potrzebna dla sztuki stojącej na naszym serwisie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrymek 0 Napisano Luty 27, 2018 Bo to właśnie do mojej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asty 34 Napisano Luty 27, 2018 Też tak miałem, ale motocykl był jeszcze na gwarancji. W ramach akcji serwisowej na rollgaz, przy okazji zgłosiłem, że lewa przestała grzać i wymieniono mi również manetki na gwarancji, bo akcji serwisowej oficjalnie chyba nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach