mlody 0 Napisano Październik 6, 2017 witam wszystkich Panowie jak w tytule tematu, nie wyświetla sie na liczniku kontrolka "side stand" ponadto czujnik przy stopce bocznej musiałem odkręcić ponieważ przy wbiciu biegu silnik gaśnie. proszę o jakieś podpowiedzi,sugestie, dziękuję Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlody 0 Napisano Październik 6, 2017 zapomniałem napisać ze chodzi o ducati diavel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Październik 8, 2017 Masz uszkodzony czujnik bocznej nóżki - tyle, że sam sobie odpowiedziałeś .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DARc 22 Napisano Październik 9, 2017 Dodam, że wg serwisu Ducati ten przełącznik jest skonstruowany jako nierozbieralny i wymieniany w całości a nie serwisowalny... = koszt. Ale ja pewnie i tak spróbuje rozbierać jak u mnie zacznie szwankować. O ile pamiętam, jest tam przy nim kostka jakaś łącząca - może coś tam nie styka a sam przełącznik stopki jest jeszcze OK? Niby on tam pracuje w dość słabych warunkach (bród/woda), ale po to ma szczelną konstrukcję i (chyba) magnetyczny kontaktron by zanieczyszczenia mu nie szkodziły, ale serwisant Ducati mówił mi, że dość często jednak padają :( LWG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Październik 9, 2017 nie naprawisz - temat przerobiony.... Wyciera się jedna z ścieżek i <font color='red'>[desmo]</font>. Ale nie ma tragedii - zamiennik dobrego producenta to wydatek lekko ponad 60zł.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlody 0 Napisano Październik 9, 2017 czyli jak wymienię nowy czujnik side stand ,to na liczniku pojawi się informacja o stopce bocznej? 7 godzin temu, cinek78 napisał: Ale nie ma tragedii - zamiennik dobrego producenta to wydatek lekko ponad 60zł.. gzie mogę kupić taki zamiennik? Bardzo dziękuje za informację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Październik 9, 2017 poszło na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach