Stotas 0 Napisano Marzec 11, 2018 Witam Napiszcie jakie opony polecacie do Monstera 696, interesowały by mnie opinie. W tej chwili mam Dunlop Maxsport, ale nadają się do wymiany (przejęte wraz z moto). Myślę nad Michelin Pilot Road 4, albo Pirelli Angel GT. Jeżdżę głównie rekreacyjnie, bez szaleństw. Jakie opony montuje fabryka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asty 34 Napisano Marzec 12, 2018 Masz tutaj na forum speca od opon, więc odrobinę chęci i znajdziesz. Piszesz, dzwonisz i się uzewnętrzniasz: do czego, gdzie i ile jeździsz, co dla Ciebie jest ważne, a i inne pytanie nie zostaną bez odpowiedzi. Osobiście jeżdżę na Pilot Road 4,(wersja do mojego to GT) poleconych i zakupionych u ptysiorni, bo na mokrym rewelacyjnie trzymają a i na suczym tyż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Marzec 12, 2018 Potwierdzam, jak pewnie wielu, Ptysior Cię wysłucha i doradzi. Zresztą pisał w swoim wątku, że idą oponki do niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śledziu 2 Napisano Marzec 12, 2018 Koledzy dobrze Ci doradzają, ja u Ptysiora zakupiłem do swojego 696 Diablo Roso III. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Marzec 12, 2018 Do 696 jeśli mnie pamięć nie myli były montowane seryjnie Angel'e ST. Jak chcesz to zadzwoń do mnie to ustalimy Twoje potrzeby i pewnie coś dobierzemy ;-) pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
=R= 2 Napisano Kwiecień 17, 2018 W swoim mam Pirelli Angel. Moge je polecic z czystym sumieniem. Tez jezdze bardziej rekreacyjnie niz wyczynowo, a te opony maja dobry stosynek jakosci do ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach