Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
ducafil

Streetfighter Zambrów

Polecane posty

Kolega się przymierza do tego motocykla, a mnie się wydaje,że już go gdzieś widziałem. z racji zerowej podaży tych sprzętów proszę o Wasze opinie właśnie na temat tej konkretnej sztuki,jakoś zapamiętałem te czerwone podnóżki i łańcuch, a widziałem raczej ten sprzęt już bardzo,bardzo dawno w jakimś ogłoszeniu

https://www.oto878248717_3_1080x720_streetfighter-1098-nie-848-monster-duke-superduke-motocykle_rev001.jpgmoto.pl/oferta/duc878248717_1_1080x720_streetfighter-1098-nie-848-monster-duke-superduke-zambrow_rev001.jpgati-1098-streetfighter-1098-nie-848-monster-duke-superduke-ID6zG9ep.html

Tak, długo stoi, rok minimum - to oczywiście o niczym nie świadczy, ja go nie oglądałem. Potencjalnych nabywców może odstraszać "duży" przebieg.

Kolega raczej dużych przebiegów już nie zrobi, po prostu zawsze podobał mu się ten skurczybyk,ale i tak myślę,że pakiet startowy w postaci oleju,filtrów,pasków,opon,luzów zaworowych i nie daj boże sprzęgła i napędu pociągnie go dodatkowe 5000. dla mnie ta własnie bardzo długa obecność na allegro jest niepokojąca,bo cena w miarę przystępna, a wybór tego modelu na rynku praktycznie żaden,więc powinien "od ręki" znaleźć nabywcę.

Generalnie pochodzę z tamtych okolic i w poprzednim sezonie jak przyjeżdżałem swoim Monsterem spotkać się ze swoją ekipą nikt nie mówił że ktoś ma Streetfightera więc albo był stricte na handel albo stał głęboko pod kocem .Wg mojej wiedzy na tamten czas byłem jedynym posiadaczem Ducati w okolicy i na pewno doszłyby mnie słuchy że ktoś gania Ducatem po Zambrowie, spotkałbym się z czystej ciekawości. Szkoda że dopiero teraz przeczytałem post bo bez problemu bym podskoczył i popatrzył co to za egzemplarz, bo akurat byłem u rodziców. 

Z tym sprzedaniem od ręki to nie zgodzę się bo gdyby zainteresowanie byłoby duże a motocykli max 3-4 na alledrogo to ludzie by brali nawet ulepy byleby tylko kupić. Zauważcie że wszystkich części do Ducati na alledrogo jest mniej niż samych motocykli np Yamaha, a posiadacze tych motocykli nie mają większego problemu ze sprzedaniem.

matekboss, nic pilnego, gdybyś kiedyś miał chwilkę na rzucenie okiem, byłbym wdzięczny, kolega zapewne też ;)

1 godzinę temu, klekot999 napisał:

Ehhh w Łomży jest trochę Ducatów ;-)

hahahahaaa...

Wiem Janek że w Łomży jest kilka :) Bliżej Mazowsza jest trochę posucha :)

24 minuty temu, ducafil napisał:

matekboss, nic pilnego, gdybyś kiedyś miał chwilkę na rzucenie okiem, byłbym wdzięczny, kolega zapewne też ;)

Na 99% będę tam dopiero na święta, więc jeśli nie jest to zbyt odległy termin to jak najbardziej sprawdzę. Poprosiłbym tylko o jakieś wytyczne odnośnie 1098 bo miałem tylko do czynienia z desmoquattro :)

Popytałem trochę, prawie nikt nie kojarzy motocykla... tylko jeden kolega z pracy... właściciel motocykla, za bardzo na Ducati się nie zna, pracuje chyba jako przedstawiciel jakiejs firmy...nie jest handlarzem ( chociaż dla mnie nie ma to znaczenia, czasem lepiej od "handlarza" brać ;-)     )

Dzisiaj pytałem Szramy ( kiedyś StF1098 chciał z Francji brać), to też nie kojarzy... obiecał tylko , że popyta....To tyle...

Dzięki Panowie za już, kolega nie zdecydowany całkiem,chciałby jakiegoś wariata, a ten to taka niedroga opcja wobec v-maxa  którym też myśli. ja skojarzyłem tylko oglądając często allegro, że ta maszyna już trochę wisi na ogłoszeniach. może rzeczywiście warto tam pojechać.

Może faktycznie cena jest niższa tylko przez jakby się wydawało wysoki przebieg, ale przy dobrym serwisowaniu 1098 taki przelot nie straszny moim zdaniem, zresztą jak z każdym Ducati jak dbasz tak masz.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.