blanko 0 Napisano Kwiecień 12, 2018 Witam jaki polecacie aku, mialem 12v 10ah firmy jtm, ale padl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matekboss 25 Napisano Kwiecień 12, 2018 W Suzuki SV 1000 miałem Yuasa a w Ducati Varta. Oba mogę polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Kwiecień 12, 2018 3 godziny temu, blanko napisał: Witam jaki polecacie aku, mialem 12v 10ah firmy jtm, ale padl Korzystaj z opcji "szukaj" - niemal epopeje na tym forum powstały o aku, olejach , klockach, oponach itp.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanko 0 Napisano Kwiecień 12, 2018 AKUMULATOR YUASA YT12B-BS 10Ah co myslycie o takim??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Kwiecień 13, 2018 Patrz żeby był ori ( z hologramem ) - reszta to chińskie podróbki z napisem Yuasa których pełno na portalach aukcyjnych ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gazz 0 Napisano Kwiecień 14, 2018 Oprócz pojemności akumulatora ważne jest też coś, co jeśli dobrze pamiętam, nazywa się ,,prądem rozruchowym". Warto też sprawdzić położenie + i - oraz gabaryty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Kwiecień 15, 2018 Moja Varta poległa po czterech sezonach i chciałem spróbować "legendarnej" Yuasy. Na popularnym serwisie aukcyjnym ceny wachają się od 250 do 400zł. Mógłby ktoś podpowiedzieć jakie są różnice ori, a podróba? Nie wiem o co chodzi z tym hologramem (gdzie go szukać?). Oczywiście mowa o modelu YT12B-BS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Kwiecień 15, 2018 Na nowych wydaniach aku YUASA jest naklejony hologram - bezpośrednio na obudowie.Ale pewnie lada chwila też i to podrobią... Takie rzeczy jak aku kupuje się w spr. źródle , a nie na anonimowych portalach aukcyjnych. Gwarancja jakości to zakup z legalnego źródła , tz od przedstawiciela na rynek PL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach