danwidlo 0 Napisano Czerwiec 12, 2018 Zamienię się kanapami posiadam kanapę oryginalnie obniżaną do MTS1200 z 2011 roku. Chętnie zamienię się na oryginalną nie obniżaną. Ktoś coś dawać znać. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Czerwiec 13, 2018 Z ciekawości zapytam dlaczego? Obniżona powinna być żelowa - jest z nią jakiś problem w trasie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Czerwiec 13, 2018 Nie wszystkie obniżone to żel. Ale tu jest inny problem - nowy właściciel jest rosłej postury ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danwidlo 0 Napisano Czerwiec 13, 2018 Dla mnie jest tylko jeden problem, po 300 km chce mi zadek urwać, mize dlatego że trochę za wysoki do niej jestem. Jaka jest wogule różnica w wysokości między obniżaną a normalną? Zapasu w nogach mam sporo więc na normalnej też bym dla radę Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danwidlo 0 Napisano Czerwiec 22, 2018 Zamiana już nie aktualna kupiłem ori kanapę a stara do sprzedania: https://allegro.pl/ducati-multistrada-1200-fotel-kanapa-siedzenie-i7415331641.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach