Fala 16 Napisano Lipiec 13, 2018 Kolejna runda Wyścigowych Motocyklowych Mistrzostw Polski i Pucharu Polski już w nadchodzący weekend. Pora przełamać złą passę w krajowym czempionacie. Po niezbyt udanych dwóch pierwszych odsłonach tegorocznych mistrzostw Polski AF Racing Team Ducati Toruń wracamy na nasz „domowy” tor. Gdzie lepiej przełamać złą serię w WMMP, jak nie na Torze „Poznań”? O kolejne cenne punkty do klasyfikacji generalnej powalczą też nasi reprezentanci w pucharze kraju, którzy naprawdę dobrze radzą sobie od początku sezonu. W sobotę, 14 lipca, wyścigi rozgrywane będą od godz. 12.25, a w niedzielę od 11.15. Szczegółowy regulamin i harmonogram czasowy: Zobacz harmonogram Przeczytaj cały wpis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezario 48 Napisano Lipiec 13, 2018 Fala dobrze pisze, trzeba przełamać złą passę, tym bardziej że jutro w AF Racing Team Ducati Toruń wystąpi jutro ( support techniczny ) nasz klubowicz Picek, który wylicytował udział w Teamie w ramach aukcji WOŚP, jest Picek....szanse rosną ! jutro od 11.00 na Czerwonej Trybunie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Lipiec 14, 2018 (edytowany) Fakt było się pomagać , dwoiłem się i troiłem, mogłem też z parasolem stać ale szpilek nie wziąłem i nogi nie ogolone, więc tylko miotła dla mnie została. zapraszamy na jutro. Edytowano Lipiec 14, 2018 przez picek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Lipiec 14, 2018 Bardzo fajny widok jak w motocyklu Buły wymieniali gorące sprzęgło. Paluszki pracowały mechanikowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pmcpoznan 0 Napisano Lipiec 15, 2018 Pozdrowienia dla obecnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach