Pirx 0 Napisano Wrzesień 15, 2018 Gdyby komuś się spodobał - mam kontakt do poprzedniego właściciela. Moto nie jest bezwypadkowe, bardzo. https://www.otomoto.pl/oferta/ducati-sport-classic-gt-1000-bardzo-zadbany-unikatowy-cafe-custom-ID6Bhofq.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NastroAzzurro 16 Napisano Wrzesień 16, 2018 kto nie miał w życiu choć raz ślizga czy gleby niech pierwszy rzuci kamieniem.... tyle w temacie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Wrzesień 16, 2018 Nie oceniam pierwszego postu ale... Już kilkukrotnie odbudowywałem motocykle po tz. silnym dzwonie - powiem Wam ,że stawiam litra najlepszego trunku jak we wskazanych modelach znajdzie jakąkolwiek historię powypadkową ( w kwestii mechanicznej - oczywiście w historii OC/AC takowa jest). Jeśli motocykl jest odbudowany na ori częściach, bez malowania, bez oszczędzania, a kupujący posiada info , że moto "miało przygodę" i to akceptuje , to nie wiedzę w tym nic złego. Tyle , że to jest moje subiektywne zdanie - każdy może mieć inne. 1 Asty zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
junak 7 Napisano Wrzesień 17, 2018 ....o to sztuka z mojego city... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pirx 0 Napisano Wrzesień 21, 2018 Nie dyskwalifikuję Tylko ostrzegam, i to po informacji od poprzedniego właściciela (uprzedził mnie w zakupie tej pięknej sztuki kilka/naście tygodni temu). BTW informacji o ślizgu /wypadku itp w ogłoszeniu nie było pozdrawiam, Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach