dys666 0 Napisano Listopad 7, 2018 Witam. Proszę o pomoc w znalezieniu stojaka do Monstera 1200 z jednostronnym wahaczem żeby postawić go na zimę i do czynności serwisowych. Nie wiem czy można zaufać tym tanim a trudno mi znaleźć coś lepszego poza oryginalnym, który kosztuje fortunę. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki i informacje. Pozdrawiam. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PiotrHuć 3 Napisano Listopad 8, 2018 witam a tak z ciekawości ile kosztuje teraz oryginał? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Listopad 8, 2018 Bikelift. Fortuny nie kosztuje (pewnie teraz ok 200-300), a jakość pierwszorzędna. Mam 2 sztuki, pod mono i podwójny wahacz. Oba służą od lat. pzdr 1 cinek78 zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Listopad 8, 2018 Jak wyżej... tu było : Patrz - ostatnie posty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PiotrHuć 3 Napisano Listopad 8, 2018 oczywiście ze inne dadzą rady. ja na tył mam oryginał - bo sprzedał mi go kolega za 300pln. jak oglądałem inne to w zasadzie największa różnica jest taka że mój ma tabliczke z napisem ducati i numerem seryjnym i mam jeszcze kilka trzpieni na wymiane do innych moto. technicznie to są inne fajniejsze niż oryginał według mnie ale nie mają tej tabliczki z napisem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Listopad 9, 2018 w mojej ocenie ma być kawał rury, solidne spawy, łożyska stalowe w osłonie, dostęp do części zamiennych = solidny stojak. 1 dys666 zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dys666 0 Napisano Listopad 9, 2018 witam a tak z ciekawości ile kosztuje teraz oryginał? pozdrawiamOryginał chyba koło tysiączka stoi.Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PiotrHuć 3 Napisano Listopad 9, 2018 o zacna cyfra, pewnie rurki wygina im jakiś potomek rodu da vinci 1 dys666 zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach