Dziadzio20 1 Napisano Kwiecień 27, 2019 Witam tak jak w temacie byłem oglądać s4 motor ogólnie w stanie dobrym ale nigdy nie miałem ducati więc ciężko było mi się odnieść a mianowicie przy oględzinach moją uwagę zwrócił dziwny klej tak jak by przezroczysty na łączeniu połówek silnika był też pod cylindrami i deklem bocznym. Czy w ducati to normalne jest że w takich miejscach widać klej czy świadczy to o tym że silnik był rozbierany ale silnik pracował poprawnie. Szkoda że nie zrobiłem zdjęć, czy ktoś mógł by powiedzieć czy ten klej jest fabryczny czy jest to ingerencja mechanika w silnik. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mart_ 5 Napisano Kwiecień 27, 2019 Połówki masz na pewno szary? na klej/siliconWięc to jest normalne. Było tam chyba jeszcze kilka miejsc, które są również uszczelnione w ten sam sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziadzio20 1 Napisano Kwiecień 28, 2019 Dzieki wielkie właśnie taki kolor jest. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Kwiecień 29, 2019 Jak przeźroczysty - to nie jest fabryczny. Jak był szary/siwy - to tak. Ducati są składane na masę uszczelniającą. Jeśli ktoś rozbierał ten silnik i zastosował silikon , to wcześniej lub później będzie wyciek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziadzio20 1 Napisano Kwiecień 30, 2019 Monster zakupiony klej jest szary tak jak mówisz. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach