adr77 0 Napisano Lipiec 12, 2019 Cześć wszystkim! znalazłem do kupienia Monsterka 696 z 2013 roku z przebiegiem 1500 km (2 właściciel - salon polska) Po lewej stronie na baku jest zadrapanie. Właściciel twierdzi, że to od kierownicy. Czy faktycznie kierownica rysuje / ociera o ten bak? Czy to normalne przy tych modelach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RebelF1 0 Napisano Lipiec 12, 2019 Kierownica nie powinna dotykać żadnych elementów motocykla. Sprawdź czy monster posiada organiczniki skrętu, bo najprawdopodobniej w tym elemencie jest problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asty 34 Napisano Lipiec 12, 2019 (edytowany) Podejrzana sprawa, lepiej dobrze sprawdź, czy dzwona nie miał, albo po kradzieży- ktoś wyłamywał, bo po parkingówce, to wątpię, żeby aż tak poszła, żeby ogranicznik skrętu wyłamała. Chociaż sprzedawca jest szczery, bo nie ukrywa, że od kierownicy, ale jeżeli dla niego to normalne, to niech sobie jeździ dalej tym motocyklem. Jak znasz VIN i motocykl był serwisowany, to może w systemie cos będzie, chociaż jak naprawiany poza aso, to niestety nie znajdziesz wzmianki o naprawie. Najlepiej przed zakupem podjechać do kogoś i sprawdzić o co kaman. Edytowano Lipiec 12, 2019 przez Asty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capuchon 0 Napisano Lipiec 14, 2019 Mi osprzęt na oryginalnej kierownicy trykał o bak jak do niej wróciłem po wyższej kierownicy poprzedniego właściciela. Za bardzo sobie pochyliłem do tyłu, także da się. Poprawiłem zanim wyjechałem z garażu, żeby z czymś takim właśnie nie jeździć. To jest plastik, uderzenie raz przy zawracaniu chyba nie zrobi odprysku od razu. W tym modelu chyba przy każdej glebie rysują się wydechy, pewnie tam jest jakaś data produkcji, która powinna się zgadzać z tą na osłonkach zbiornika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach