Tomko91 1 Napisano Sierpień 18, 2019 Witam szybkie pytanie, co wyświetla się po włączeniu zapłonu w waszych multi 1200s? Wyświetla się komunikat, MTS1200s czy MTS1200s Racing? Zastanawiam się czy wszystkie mają komunikat Racing czy tylko te, które mają założony wydech termignoni razem z komputerem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klanik88 6 Napisano Sierpień 18, 2019 Tylko te w których jest zmieniona mapa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomko91 1 Napisano Sierpień 18, 2019 No to wszystko wiem w takim razie mam zmieniony komplet czyli kolektor wydech i komputer na termi. Mam problem tego typu że motocykl zaczyna zalewac i się zastanawiałem czy przypadkiem poprzedni właściciel nie wrzucił tylko kolektora i wydechu i może to jest powodem zalewania moto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Sierpień 19, 2019 12 godzin temu, Klanik88 napisał: Tylko te w których jest zmieniona mapa. Nie prawda - tylko program termisa OEM. Pozostałe mapy/programy możesz zmieniać dowolnie, bez żadnego komunikatu. Można zmieniać wyświetlany komunikat na indywidualny , ale to już dużo zabawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomko91 1 Napisano Sierpień 19, 2019 Zdejme zbiornik i sprawdzę ale na 99% jestem przekonany, że skoro pojawia się dopisek Racing przy włączaniu zaplonu to ECU od termi tam musi siedzieć i po prostu mam w motocyklu dedykowany komplet wydechu włącznie z komputerem. Szkoda tylko, że nie pokazuje żadnych błędów i raz w sezonie mu odwala i zaczyna się zalewac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klanik88 6 Napisano Sierpień 19, 2019 Nie prawda - tylko program termisa OEM. Pozostałe mapy/programy możesz zmieniać dowolnie, bez żadnego komunikatu. Można zmieniać wyświetlany komunikat na indywidualny , ale to już dużo zabawy.Zmieniona mapa - w moim rozumowaniu wgrana z pena od Termi dołączona do wydechu. W moim przypadku tak to wyglądało. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Sierpień 19, 2019 Tak - i to jest jedyny przypadek gdzie zmiana napisu następuje z automatu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach