Mushroom 0 Napisano Wrzesień 21, 2019 (edytowany) Cześć, nie udało mi sie online znaleźć uszczelki pokrywy sprzęgła. Czy ktoś może mnie nakieorwać? Czy uszczelka od M600 będzie pasować? Pozdarwiam, Marcin Edytowano Wrzesień 21, 2019 przez Mushroom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Wrzesień 21, 2019 Nie ma uszczelki - Ducati są tak perfekcyjnie wykonane , że nie potrzebują dodatkowych uszczelek. A tak poważnie , to potrzebujesz masy uszczelniającej - nie ma uszczelki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LucjanoR 3 Napisano Maj 13, 2020 Bywają dedykowane uszczelki - mam pytanie czy kłaść na samej masie uszczelniającej czy moze ktoś ma doświadczenie z montażem uszczelka + masa uszczelniająca. Mowa o deklu do 696 gdzie z początku produkcji wycieki były wada fabryczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Maj 13, 2020 Pierwsze roczniki miały problem z "jakością" masy uszczelniającej. Tą zmieniono i było już dobrze, ale sama technologia uszczelnienia się nie zmieniła. Jak zastosujesz prawidłową masę , to będzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LucjanoR 3 Napisano Maj 14, 2020 (edytowany) Rozmawiamy tutaj przykładowo o masach uszczelniających jak Elring Dirko czy Three Bond. Ze swojego doświadczenia możesz polecić coś sprawdzonego. Edytowano Maj 14, 2020 przez LucjanoR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Maj 14, 2020 Wurth lub Forsch ... tz. RTV ( nie mylić z telewizorem...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LucjanoR 3 Napisano Maj 14, 2020 To także ciekawe propozycje - znam, mam i stosuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach