Filipo321 0 Napisano Kwiecień 23, 2020 Mam problem mam ducati monster 620 z 2005 roku. Podczas opalania, odpala się tylko pompka paliwa. Raz na np 10 odpalen motocykl zaskoczy i się odpali. Wymieniłem stycznik rozrusznika bo był problem że nie przewodził napięcia. Stwierdziliśmy że to jest problem bo z kabelkow rozrusznik działał normalnie. Po wymianie wyszło dzialalo. Jednak dzisiaj jak odpalam znowu tylko pompka się odpala. Aku jest sprawne i na fula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Kwiecień 24, 2020 Cześć, Sugeruje spacer i poszukaj pierwszego gniazda bocianów. Jak w gnieździe będzie tylko 1 bocian, to będzie akumulator do wymiany. Jak będzie 2 i więcej bociany w gnieździe, to sądzę, że czekają Cię większe wydatki, bo pewnie trzeba zerknąć w luzy zaworowe. A teraz poważnie :) Warto się przywitać na forum. Powodów takiego stanu może być x i niestety sugerowałbym udać się do najbliższego serwisu, który ma pojęcie. 1 Asty zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach