Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Jjash

Multistrada 1000 - lusterka

Polecane posty

Jest w moim Belzebubie coś, co mnie denerwuje i dobija. Lusterka. Za chińskiego Boga nie rozumiem co projektant miał na myśli, albo kogo psadzil na moto, że tak wąskie rozstawienie luster popełnił. Chrzanic, że trzęsą się jak osika na zimnie, ale to, że widać w nich tylko ramiona to mocna przesada. Nie jestem typem himana albo pakera, wręcz przeciwnie, ale widzę w nich tylko swoje ramiona. By zobaczyć co za mną to muszę się nieźle nagimnastykować.

Czy ktoś już przerabiał ten temat? Coś można poradzić?

Janek

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

O widzisz! Nie wpadłem na to. Już chciałem sobie jakieś rury kombinować by zrobić.
Dziękuję za info, za podesłanie pomysłu.
Super!
Swoją drogą to tylko ja na to narzekam czy wszyscy traktują to na zasadzie TTTM?

Na trzęsienie tych lusterek podobno pomaga wklejenie do środka, do obudowy jakichś ciężarków z przylepcem.
Podobno, bo nie spróbowałem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Trzęsie jak się jedzie z prędkością roweru. Jak już się rozobuja i ma aksamitne obroty to nie daje takiego wrażenia. Z resztą co to za przyjemność patrzenia na swoje rękawy? No żadna.
Muszę sobie sprawić te dystanse. Bez tego słabo widać.
Z drugiej strony, ten co to projektował stwierdził że tak ma być. No i co zrobić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.