Jjash 7 Napisano Sierpień 9, 2020 Jest w moim Belzebubie coś, co mnie denerwuje i dobija. Lusterka. Za chińskiego Boga nie rozumiem co projektant miał na myśli, albo kogo psadzil na moto, że tak wąskie rozstawienie luster popełnił. Chrzanic, że trzęsą się jak osika na zimnie, ale to, że widać w nich tylko ramiona to mocna przesada. Nie jestem typem himana albo pakera, wręcz przeciwnie, ale widzę w nich tylko swoje ramiona. By zobaczyć co za mną to muszę się nieźle nagimnastykować.Czy ktoś już przerabiał ten temat? Coś można poradzić?Janek Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gizzy 54 Napisano Sierpień 10, 2020 Poszukaj akcesoryjne przedłużenia mocowania. Wiele marek ma taką możliwość. Przykładowe https://www.amazon.com/Ducati-Multistrada-1000DS-mirror-extenders/dp/B07B51CMTB Wysłane z pośrodku niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jjash 7 Napisano Sierpień 10, 2020 O widzisz! Nie wpadłem na to. Już chciałem sobie jakieś rury kombinować by zrobić.Dziękuję za info, za podesłanie pomysłu.Super!Swoją drogą to tylko ja na to narzekam czy wszyscy traktują to na zasadzie TTTM? Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gizzy 54 Napisano Sierpień 10, 2020 Wiele Typów Tak Ma ;-)Wysłane z pośrodku niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Sierpień 20, 2020 Na trzęsienie tych lusterek podobno pomaga wklejenie do środka, do obudowy jakichś ciężarków z przylepcem. Podobno, bo nie spróbowałem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jjash 7 Napisano Sierpień 20, 2020 Trzęsie jak się jedzie z prędkością roweru. Jak już się rozobuja i ma aksamitne obroty to nie daje takiego wrażenia. Z resztą co to za przyjemność patrzenia na swoje rękawy? No żadna.Muszę sobie sprawić te dystanse. Bez tego słabo widać.Z drugiej strony, ten co to projektował stwierdził że tak ma być. No i co zrobić? Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach