Seb 0 Napisano Grudzień 3, 2020 Witam, Mam pytanie: jak radzicie sobie z przewożeniem kasku dla pasażera? W starym motocyklu korzystałem z prostego rozwiązania elastycznej siatki na haczykach, ale w 696 nie idzie jej do niczego przymocować. Macie może jakieś pomysły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Grudzień 4, 2020 Ja mam inny sposób - sadzam pasażera i zakładam mu na głowę... ( przepraszam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Grudzień 5, 2020 (edytowany) zależy jak daleko chcesz ten kask wieźć. JA ostatnio używałem zwykłego pokrowca, który jest załączany do kasku - po zaciągnięciu sznurka jest on na tyle długi, że można go przełożyć przez ramię - ale na tyle krótki, że kask trzyma się w jednej pozycji i nie lata. ewenrualnie za ok. 50 zł są na allegro torby, które mozna przypinać do siodełka pasażera. I to jest o tyle dobre, że może służyć do przechowywania i transportu kasku nie tylko na motocyklu. Edytowano Grudzień 5, 2020 przez Groszek 1 Seb zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seb 0 Napisano Grudzień 5, 2020 Tez używałem pokrowca ale kask na plecach nie wydaje się zbyt bezpieczna opcja. Za to ten pokrowiec wyglada ciekawie, pytanie czy będzie pasował do monstera. Chyba wypróbuje, dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach