tomasz 1 Napisano Kwiecień 19, 2021 Cześć! Pomału zbliżam się do krótkiego, weekendowego wypadu na Bornholm (wraz z małżonką). Mamy jeden sporej pojemności plecak oraz... no właśnie - NIC więcej. Chciałbym zapytać o Wasze doświadczenia albo patenty, co do turystyczno-bagażowych aspektów jazdy SS-em : ) Myślałem o tankbagu, zawsze to więcej pojemności, ktoś może polecić jakieś konkretne modele, które dobrze leżą? Wszelkie opinie, sugestie miło widziane! Pozdro i miłego Poniedziałku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matekboss 25 Napisano Kwiecień 20, 2021 Jeśli myślisz o dalszym wykorzystaniu SS jako turystyka ja bym szedł w stronę kufrów. Ja osobiście tankbag traktuję jako taki podręczny schowek w którym mam rzeczy pierwszej potrzeby w podróży. Wiadomo będzie to droższa impreza ale myśląc przyszłościowo moim zdaniem warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borysx 0 Napisano Kwiecień 28, 2022 Ja mam tankbaga firmy metro, i jest rewelacja sam pakuje sie w niego na wyjazd 2 tygodniowy, tylko jak nawale na maxa to nie widać zegarów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach