junak 7 Napisano Maj 11, 2021 Sprzedam Ducati Multistrada DS1000, 2006r. Multistrada sprowadzona z Niemiec w 2018r. Jestem drugim właścicielem w Polsce, odkupiłem ją od kolegi. 2018r - wymienione kompletne sprzęgło, sprawdzony luz zaworowy. 2019 - wymienione paski oraz rolki - na nowym zestawie robiłem około 4tys km. (Wymiana dokonana w J.M.G Motocykle) 2020 - założone nowe opony Pirelli Pilot Road4, wymieniony napęd (wymiana w J.M.G Motocykle), wymieniony akumulator. Obecny przebieg 37043km Multistrada posiada wydech TERMIGNONI oraz filtr K&N. Przednia szyba dymiona LUSTER (dorzucam oryginał), na szybie założony deflektor również firmy LOSTER. Płyta pod kufer centralny Kappa, kufer GIVI. W tym sezonie pozostaje wymiana oleju oraz filtra oleju. (do tej pory co sezon wymieniałem olej na Bel Ray 10w40) Więcej info pod numerem telefonu 505 016 342. cena 14000zł 2 cinek78 i Asty zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
junak 7 Napisano Maj 14, 2021 Motocykl sprzedany, gratulacje dla nowego właściciela 1 Asty zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach