DawidSavage 2 Napisano Grudzień 2, 2021 Panowie, Czy ktos może mi potwierdzić, czy taką ładowarkę można używać do mulitstrady DVT 1200 2016. jeżeli tak, to do jakiego złącza można to podpiąć ? wszędzie jest opisane, że powinno się ją podłączać do złącza DDA, natomiast ja znalazłem tylko wtyk w motorze opisany Diagnostic, który teoretycznie by pasował do tej ładowarki. czy złącze diagnostic jest prawidłowe do podłączenia czy powinno być inne ? zdjęcie wtyczek w dołączone do tej wiadomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gizzy 54 Napisano Grudzień 2, 2021 Tak. Przecież to ori...Wysłane z pośrodku niczego 1 DawidSavage zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawidSavage 2 Napisano Grudzień 2, 2021 Niby, tak, ale opisane diagnostic a nie dda i zwatpilem, a glupio byloby cos zniszczyc, bo nie znalazlem drugiej wtyczki bardziej ukrytej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DARc 22 Napisano Grudzień 2, 2021 Tak. W tym złączu sa dwa point transmisji cyfrowej do/z ECU oraz +/- zasilanie podciągnięte przez bezpiecznik 7,5 A (na 95%) do akumulatora. Możesz z niego albo coś zasilać podłączonego (np. Ducati DDA właśnie wpięty do tego złącza) albo dostarczyć zasilanie do akumulatora! Np. by go ładować :) LWG 1 DawidSavage zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DARc 22 Napisano Grudzień 5, 2021 O ile pamiętam do: PIN 1 - +12V (do AKU przez bezpiecznik idzie) PIN 2 - GND (masa) PIN 3 i 4 to transmisja DDA do ECU podłączone (technicznie to jest CANBus :) LWG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach