Dziabong 5 Napisano Styczeń 12, 2022 Witam, W razie jakby ktoś miał do sprzedania używki najlepiej w kolorze czerwonym. Jednak oprócz centralnego na dłuższej wyprawie boczne też mi się przydadzą. Pozdrawiam, Andrzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziabong 5 Napisano Luty 28, 2022 Generalnie, opłaca się uzbroić w cierpliwość i poczekać miast kupować coś na siłę co już na zdjęciach wygląda źle albo jest nieopłacalne. Kupiłem używane kufry boczne w super stanie w autoryzowanym serwisie Ducati w Grecji na ebay. 1 Asty zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kw4k0sz 0 Napisano Marzec 5, 2022 Dzień dobry.Również poszukuję używanych kufrów do Multistrada Enduro 1200. Może komuś się kurzą w garażu? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gin555 1 Napisano Marzec 22, 2022 Nie wiem czy do 1200 enduro i do 1260 s są te same ale jeśli ktoś chce sprzedać to też chętnie kupię, chyba że macie jakiś kanał zakupowy żeby było taniej niż w salonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach