Pawel86 0 Napisano Kwiecień 7, 2022 Witam, Panowie mam pytanie po 2 tygodniach chciałem przepalić monstera 696 i odkryłem przy okazji z problemem braku kierunków z prawej strony, dodam że lewa strona jest prz przyłączeniu na prawe kierunki dioda od kierunkowskazów szybko pulsuje. Sprawdził żarówki i są ok, bezpieczniki też ok. Macie jakąś sugestie. Brak napięcia na kostce . Co może być przyczyną??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzychu79 2 Napisano Kwiecień 10, 2022 Cześć, zacznij od ściągnięcia manuala i sprawdzenia schematu. Jeżeli masz oryginalne żarówki to wszystko powinno być ok, ja spotkałem się z podobnym problemem po wymianie kierunków na jakieś chińskie diodowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel86 0 Napisano Kwiecień 28, 2022 No niestety żarówki ok możecie podrzucić zdjęcie gdzie znajduje się przekaźnik kierunków lub gdzie szukać nagłej przyczyny braku prawych kierunków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziabong 5 Napisano Kwiecień 28, 2022 W Multi jak mi świrowały kierunki (tylne, albo obydwa albo naprzemiannie nie działały) wyczyściłem styki oraz żarówki z osadu śrubokrętem i się uspokoiło. Może warto spróbować w ten sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach